En geç yarın kargoda diyo ya yarın gelmez sankiBende verdim yarında teslimat tarihi şaşırdımda burda kargo meselesi biraz uzun oluyor dur bakalım dediklerini gibi yarın gelecek mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay benim evi gör. Takip ettiğim 2 3 kişiden güvendiklerim var onlardan görüp aldım hep dolu evAdam da haklı bacım. Değişik değişik aldırdım duruyorlar öylece
En geç yarın kargoda diyo ya yarın gelmez
Tahmini teslim tarihi 7 aralık yani yarın ederlerse şaşarım bir ilk olur şekerciğim
Aslında sabah güzel gaza geldim ama kahavaltıdan sonra YouTube belasına girdim çıkamadımMaratona gelen var mı
Bonus Nasıl oldun
Gel halledelim işleri akşama işimiz kalmasın
Limonsuzzcay hadi gel gaza sende
Yoksaa sizin işler çoktan bitti mi ?
-Hayal Şimdiye bitirmiştir kesin
Yakında bizlerin evide senden ötürü dolacak hele bide fayans arası derz için de yaz bakalım birşeyAy benim evi gör. Takip ettiğim 2 3 kişiden güvendiklerim var onlardan görüp aldım hep dolu ev
Arkadaşlarım geldi sabahtan bitirdim işleriMaratona gelen var mı
Bonus Nasıl oldun
Gel halledelim işleri akşama işimiz kalmasın
Limonsuzzcay hadi gel gaza sende
Yoksaa sizin işler çoktan bitti mi ?
-Hayal Şimdiye bitirmiştir kesin
Bak biliyordum maşallah sanaArkadaşlarım geldi sabahtan bitirdim işleri
Hadi hemen kalkalımAslında sabah güzel gaza geldim ama kahavaltıdan sonra YouTube belasına girdim çıkamadım
Anaaaa yeni oturmuştumHadi hemen kalkalım
Neyse seni mi kırıcam kalkıyorum yarım saat daha döneyim evin içindeHadi hemen kalkalım
HaydaaaaAnaaaa yeni oturmuştum
Bende alışverişi yerleştirdim dolaba ama çok detaylı değil bozulacak şeyler bozulmasın diye şimdi eve giriyorumNeyse seni mi kırıcam kalkıyorum yarım saat daha döneyim evin içinde
Her ywr dağınık
ikisinin fiyatı dimi yazan çokta değilmiş bende alıyımMavisi pası kiri sarı lekeleri falan çıkarıyor. Pembesi kireci. Duşakabini demiştim ya ne yaptıysam çıkmıyor diye anında patlattı musluğu falan
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kısa program çamaşır attım️
Yatak odası topladım️
yıkanacakları ayırdım️
Nevresimleri söktüm️
Ebeveyn banyo duşakabin wc lavabo yıkadım ️
Süpürdüm ️
Biten çamaşırları çıkarıp nevresim attım️
Oturma odası dağınık değildi biraz topladım süpürücem şimdi
Kız evdeydim bugün de amaaann hiç bi iş göremedim ya saat kaç oldu neyse
Yatak odası topladım️
yıkanacakları ayırdım️
Nevresimleri söktüm️