• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yakında bizlerin evide senden ötürü dolacak :KK70: hele bide fayans arası derz için de yaz bakalım birşey :KK56:
Bence bu önceki attığım divers marka mavi derz arasına da olur 😂

Bunu demişlerdi hatta atmışlardı çok güzel temizliyordu yorumlarda iyi de var kötü de ama denemedim ben almadım 🤭

Bence bu önceki attığım divers marka mavi derz arasına da olur 😂

Bunu demişlerdi hatta atmışlardı çok güzel temizliyordu yorumlarda iyi de var kötü de ama denemedim ben almadım 🤭

Denememişsin almammm:63:

Senin baharat çeşitlerini görmüştük😂😂😂 bende her çeşit var 😂 vermez mi yaw verir atarım hepsine 😂😂😂
Eşim emekli olunca baharat çeşitlerimiz arttı
Neden arttı diye sormayın :KK70: nazara geliriz

Kedim de hasta. Yine alerjisi başladı balık yağı ve ağızdan haplar m antibiyotik damla falan. Nisan ayında o kadar zor bir tedavi yaptım ki hem çok masraflı hem zahmetli.. yanakları şişti ağzı yara aldı gözleri kapandi falan. Belirtisidir gördüm de şimdi tedaviye başladım aynı ilaçlardan kalmıştı. Geçmezse artık veterinere gideriz. Aşı zamanı da geldi .

Yılbaşı olmadan sac.
Arabanın bakımı
Kedinin aşıları
Nişan
Kardesimin ve ofisteki 2 arkadasin en yakın dostum da var derken 4 doğum gunu

Bu ay ekstra bir sürü masraflar girdi evin insaati zaten fazla değilmiş gibi..Allah yardım etsin
Herkese selamlar

Bu sabah da günaydın diyemedim saat 1 e kadar durmadan çalıştım bir arkadaş pat diye işi bıraktı işlerini hiç bilmiyorum kucağıma kaldi falan..ustelik yarim gün çalışacaktım normalde bugün.

Yanimda telefonlar ve laptop kuaförde çalışıyorum aksama yemek yok cqmasir asmam lazım ustelik temizlik de yapmam lazım yarın annem gelecek nişan var

Kargo yetişti kıyafet deneyecegim

Aksam utu
Yemek
Bulaşıklar
Kedinin ilaçları bakımı falan
Hallettim

Umarim herkes iyidir hayırlı cumalar olsun hanımlar

Back
X