Oyy büyüdü de kıyafetler küçük gelirmiş ayşenimm kimseye verme şuan ayırdıklarını koy kenara dursun. Lazım olur kısmet olursaKızın küçülen kıyafetlerini ayırdım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben bütün yemeklere koyarımHiç fikrim yok
karabiber koyuluyor mu ki kurufasülyeye
Vaaay demek ki yakın bi yerden gelecekEki Görüntüle 3515979
Tahmini teslim tarihi 7 aralık yani yarın ederlerse şaşarım bir ilk olur şekerciğim
Tercih meselesiBen bütün yemeklere koyarım
her yemeğe lezzet vermez ki karabiber
Verir mi benim baharat kültürüm pek yok
Ama yorum yapıyorum işte
Bence bu önceki attığım divers marka mavi derz arasına da olurYakında bizlerin evide senden ötürü dolacak hele bide fayans arası derz için de yaz bakalım birşey
Bunu demişlerdi hatta atmışlardı çok güzel temizliyordu yorumlarda iyi de var kötü de ama denemedim ben almadım
Nilem Sihirli Muhteşem Sıvı Su 1 l Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nilem Sihirli Muhteşem Sıvı 1 L yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
penyezim sen aslen nereliydinTercih meselesi
Ama yorum yapıyorum işte
Evet ablaikisinin fiyatı dimi yazan çokta değilmiş bende alıyım
Bursapenyezim sen aslen nereliydin
Senin baharat çeşitlerini görmüştük bende her çeşit var vermez mi yaw verir atarım hepsineTercih meselesi
Ama yorum yapıyorum işte
muhacirlik varmı sizde
Burada kargo bir işgence pazartesi verdiğim en erken cuma cumartesi gelirVaaay demek ki yakın bi yerden gelecek
Everen banyoyu temizle mesajı veriyor bakalım şekerçiğim
Denememişsin almammmBence bu önceki attığım divers marka mavi derz arasına da olur
Bunu demişlerdi hatta atmışlardı çok güzel temizliyordu yorumlarda iyi de var kötü de ama denemedim ben almadım
Nilem Sihirli Muhteşem Sıvı 1 L yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eşim emekli olunca baharat çeşitlerimiz arttıSenin baharat çeşitlerini görmüştük bende her çeşit var vermez mi yaw verir atarım hepsine
Neden arttı diye sormayın nazara geliriz
Manav ablamuhacirlik varmı sizde
Ayyyy en sevdiğim şehir eşime hep derim yaşlanınca oraya yerleşelim ne olur diye
Bence bu önceki attığım divers marka mavi derz arasına da olur
Nilem Sihirli Muhteşem Sıvı 1 L yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lorişim çok geçmişe bakamadım yoğunluktan bebiş nasıl sen nasılsın bitanemDeterjan konusmussunuz yine canim çekti. her siparişe bi çeşit eklemişim dolap doldu kullanamıyorum en son banyo yapicam hepsiyle.
Benimde hayalim bir gün nasip olur belki. iznik tirilye mudanya favorimAyyyy en sevdiğim şehir eşime hep derim yaşlanınca oraya yerleşelim ne olur diye
Bende sahil kasabalarna doğru mustakil bir ev var hayalim nasip olsun herkese inşallahBenimde hayalim bir gün nasip olur belki. iznik tirilye mudanya favorim
Herkese selamlarKedim de hasta. Yine alerjisi başladı balık yağı ve ağızdan haplar m antibiyotik damla falan. Nisan ayında o kadar zor bir tedavi yaptım ki hem çok masraflı hem zahmetli.. yanakları şişti ağzı yara aldı gözleri kapandi falan. Belirtisidir gördüm de şimdi tedaviye başladım aynı ilaçlardan kalmıştı. Geçmezse artık veterinere gideriz. Aşı zamanı da geldi .
Yılbaşı olmadan sac.
Arabanın bakımı
Kedinin aşıları
Nişan
Kardesimin ve ofisteki 2 arkadasin en yakın dostum da var derken 4 doğum gunu
Bu ay ekstra bir sürü masraflar girdi evin insaati zaten fazla değilmiş gibi..Allah yardım etsin
Bu sabah da günaydın diyemedim saat 1 e kadar durmadan çalıştım bir arkadaş pat diye işi bıraktı işlerini hiç bilmiyorum kucağıma kaldi falan..ustelik yarim gün çalışacaktım normalde bugün.
Yanimda telefonlar ve laptop kuaförde çalışıyorum aksama yemek yok cqmasir asmam lazım ustelik temizlik de yapmam lazım yarın annem gelecek nişan var
Kargo yetişti kıyafet deneyecegim
Aksam utu
Yemek
Bulaşıklar
Kedinin ilaçları bakımı falan
Hallettim
Umarim herkes iyidir hayırlı cumalar olsun hanımlar