Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efser Efser Canım benim nice sağlıklı sevdiklerinle gucuman ömurlerin olsun ⚘🌺🌷🌸

Yaşlan huysuz aksi bir gadin ol 🤣🥰😘😍🤩😇

Pamuk nine ol köşede örgülerini ör :KK69::KK69:

Sevdiklerinle huzurlu ömürlerın olsun canım ⚘🌺🌺🍁🌼🍃

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara Efserim ❤❤❤

tenor.gif

tenor.gif
Gelelim sana 43 yaşıma girdim diye nine nerden oluyorum onu de hele :sinirli::sinirli:
Çok sakindim ta ki bu mesaja kadar
Ben zaten 7 yaşından beri örgü nakış dikiş nakışla uğraşıyorum nine olmama gerek yok :63:
Çok teşekkür ederim bitanemmmmm ❤💐

Gelelim sana 43 yaşıma girdim diye nine nerden oluyorum onu de hele :sinirli::sinirli:
Çok sakindim ta ki bu mesaja kadar
Ben zaten 7 yaşından beri örgü nakış dikiş nakışla uğraşıyorum nine olmama gerek yok :63:
Çok teşekkür ederim bitanemmmmm ❤💐

Hahha ben sana 43 yaşındasın ninesin demedim ki 🤣🤣🤣

Ömrün uzun olsun yaslan pamuk nine ol huysuz ve tatlı kadın ol örgüler ör sallanan koltuğunda dedim

🤩😍😘🥰

Canım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardım
Sizler nice somut olmuş içi çürümüş ol arkadaşdan daha can oldunuz 🥹
Soyut olarak valığını bilmek ve yüreğime dokunacağını bilmek çok güzel iyiki varsınız hep var olun 💐
Duygularımız karşılıklı canımmm benim iyiki sende varsın :anne: görmeden konuşmadan sadece yazışarak, dost olmak böyle birşey.
kalbe, ruha dokunmak 💞

Screenshot_20241206-111604_WhatsApp.jpg

Canım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardım
Sizler nice somut olmuş içi çürümüş ol arkadaşdan daha can oldunuz 🥹
Soyut olarak valığını bilmek ve yüreğime dokunacağını bilmek çok güzel iyiki varsınız hep var olun 💐
Canım sende iyi ki varsın ❤️

Dün 💕
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Çöpü çıkardım✔️
Dondurcumu düzenledim ✔️
Robot mutfak ve salonu süpürdü✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(türlü,Salçalı Bulgur pilavı)
.
Bugün de bütün gün yattım yuvarlandım Ama yarın kalkıp evimi detaylı bir silmem lazım Hafta sonundan önce:110:
.
Bugün 🌺
Yatağımızı topladım✔️
Evi havalandırdım✔️
Çöpü çıkardım✔️
Robot mutfak,salon,tuvaletleri süpürdü✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Bulaşık makinesini boşalttım ✔️
Evin tozunu aldım ıslak mendille✔️
.
Bugün sabah eşimi işe gönderirken yanlışlıkla Buzdolabının içine Süt döktüm Sabah sabah Buzdolabını siliyordum rüyamda da zaten Temizlik yapıyordum😅 bir sinir oldum şu sakarlıklarıma uyuz oluyorum🥺

Eki Görüntüle 3515866
İyikiiii doğdunnnn Efserişkommmmm
Kayısı güzelimmm Malatyanın gülüüğ :KK60: :emir_bebek: :emir_bebek: :anne: :anne: :KK200: :KK200: İyiki tanıdım senii ablacım
yeni yaşın sağlık mutluluk huzur ne istiyorsan hepsini kolaylıkla nasip eylesin aminnnnnn:dua:
çok teşlekkür ederim bende sizleri ❤️
Hepberaber canım ❤️ Aktif Lora Aktif Lora ve senin minoşları büyütelim :KK19:
Efser Efser doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah 🤲💐
Çok teşekkür ederim kuzum ❤️

X