- 11 Nisan 2007
- 84.380
- 490.380
Gelirim de heman değilÜtü yapıyorum gel desem gelecen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirim de heman değilÜtü yapıyorum gel desem gelecen
Bu anı untumuyacağımGelirim de heman değil
Çıkaran neyPas lekesini aaanında çıkardı ayyyy sweetgirlcandy
Demiii ben bayıldım bayıldım valla banyoda falan siyahlasma oluyor ya küf gibi onları da parçalıyor resmen aslanım benimPas lekesini aaanında çıkardı ayyyy sweetgirlcandy
Mavisi pası kiri sarı lekeleri falan çıkarıyor. Pembesi kireci. Duşakabini demiştim ya ne yaptıysam çıkmıyor diye anında patlattı musluğu falanÇıkaran ney
Üstünde resim varmış zaten bi de bakmadan soruyorum mavi nereye diye hahahahahaDemiii ben bayıldım bayıldım valla banyoda falan siyahlasma oluyor ya küf gibi onları da parçalıyor resmen aslanım benim
Biraz kalktım ben deBonus sen hiç gitmedin mi ben yazdım kalktım hemen geri geldim birazını yapıp
Mavimi çıkardı pembe olan mıÜstünde resim varmış zaten bi de bakmadan soruyorum mavi nereye diye hahahahaha
Bende hiç bakmadım resime bunu paylaşan dediydi ona göre direkt yaptımÜstünde resim varmış zaten bi de bakmadan soruyorum mavi nereye diye hahahahaha
MaviMavimi çıkardı pembe olan mı
Ulaa hep masrafa sokun ancak linki attım eşime.. evde asperox sarı ve mavi güç varya diye yazmış Bende bu daha güçlüymüş yazdimmMavisi pası kiri sarı lekeleri falan çıkarıyor. Pembesi kireci. Duşakabini demiştim ya ne yaptıysam çıkmıyor diye anında patlattı musluğu falan
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mavi olan hemen çıkardı.Mavimi çıkardı pembe olan mı
Onları bitir işte penyezim fışkırt bolcaUlaa hep masrafa sokun ancak linki attım eşime.. evde asperox sarı ve mavi güç varya diye yazmış Bende bu daha güçlüymüş yazdimm
Asperox halt etmiş öyle söyleyimUlaa hep masrafa sokun ancak linki attım eşime.. evde asperox sarı ve mavi güç varya diye yazmış Bende bu daha güçlüymüş yazdimm