Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman kadını niye alıyon zaten temizlemeye geliyo ne uğraşıyosunBen temizliğe gelinecek diye evi bir gün öncesi temizliyorum
efserin doğum günümüEfser Canım benim nice sağlıklı sevdiklerinle gucuman ömurlerin olsun ⚘
Yaşlan huysuz aksi bir gadin ol
Pamuk nine ol köşede örgülerini ör
Sevdiklerinle huzurlu ömürlerın olsun canım ⚘
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara Efserim ❤❤❤
Efser doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,huzurlu,sağlıklı güzel yılların olsun sevdiklerinle beraberceEvett
ama kendi yok sen nerdesinnnn efserrr
geçmiş olsun, umarım çabucak kolaylıkla geçerBenim bugün enercim sıfır sıfır sıfıııır. Akşamdan beri öyle, inanılmaz bir baş ağrısı ile uyandım. Bugün akşam olur mu acaba:/
teşekkürleeergeçmiş olsun, umarım çabucak kolaylıkla geçer
Efser efserimmmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla
Eki Görüntüle 3515714
Yaa efser doğum gününmüüşş
Mutlu huzurlu sağlıklı uzun nice yaşların olsun inşallah sevdiklerinle
Efser yaaaa efserikom iyi ki doğmuşsun nice mutlu sağlıklı senelerin olsun inşallah ailenle birlikte seni seviyorum
Efser nice senelere efser ailenle mutlu huzurlu bi yıl geçirmen dileğiyle
Efser Ahiretligim iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanımışız seni. Sevdiklerinle hayırlı uzun omurlerin olsun
Efser İyi ki doğduuun efser iyi ki varsın sevdiklerinle güzel yaşların olsun
Buna ayriyeten tekrar cevap verecemEfser Canım benim nice sağlıklı sevdiklerinle gucuman ömurlerin olsun ⚘
Yaşlan huysuz aksi bir gadin ol
Pamuk nine ol köşede örgülerini ör
Sevdiklerinle huzurlu ömürlerın olsun canım ⚘
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara Efserim ❤❤❤
Efser
Efso kadın doğum günün demek he?
O zaman iyi ki doğmuşsun
Kalan ömrün geçenden daha güzel daha hayırlı olsun, upuzun yıllar boyunca sevdiklerinle birlikte mutlu yaşa!
Efser doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,huzurlu,sağlıklı güzel yılların olsun sevdiklerinle beraberce
günaydın hayırlı cumalar
Efser sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel yaşların olsun inşallah
bugün giremiyeceğim tutu sabahtan işlerimi halledeyim öyle oturayım dedimEfser iyi ki doğdun
Canım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardımEfser efserimmmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla
Eki Görüntüle 3515714
Kuzum bende seni iyiki tanımışım iyiki varsın varlığınla hep yanımda olduğunu hissetiğim insan teşekkür ederim