Düzenli Evimiz & Hayatımız

20241206_080122.jpg

Efser Efser Canım benim nice sağlıklı sevdiklerinle gucuman ömurlerin olsun ⚘🌺🌷🌸

Yaşlan huysuz aksi bir gadin ol 🤣🥰😘😍🤩😇

Pamuk nine ol köşede örgülerini ör :KK69::KK69:

Sevdiklerinle huzurlu ömürlerın olsun canım ⚘🌺🌺🍁🌼🍃

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara Efserim ❤❤❤

tenor.gif

tenor.gif
efserin doğum günümü :KK37:

Efser Efser efserimmmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla :KK60:

Eki Görüntüle 3515714

Yaa efser doğum gününmüüşş 😍😍
Mutlu huzurlu sağlıklı uzun nice yaşların olsun inşallah sevdiklerinle 🌺😘

Efser Efser yaaaa efserikom iyi ki doğmuşsun nice mutlu sağlıklı senelerin olsun inşallah ailenle birlikte seni seviyorum ❤️🥰😍

Efser Efser nice senelere efser ailenle mutlu huzurlu bi yıl geçirmen dileğiyle ♥️

Efser Efser Ahiretligim iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanımışız seni. Sevdiklerinle hayırlı uzun omurlerin olsun 🤩🤩🥳🥳🥳

Efser Efser İyi ki tanımışım seni iki gözüm doğum günün kutlu olsun 🌸🌸

Eki Görüntüle 3515797

Efser Efser İyi ki doğduuun efser iyi ki varsın sevdiklerinle güzel yaşların olsun 😍💐❤️

Efser Efser Canım benim nice sağlıklı sevdiklerinle gucuman ömurlerin olsun ⚘🌺🌷🌸

Yaşlan huysuz aksi bir gadin ol 🤣🥰😘😍🤩😇

Pamuk nine ol köşede örgülerini ör :KK69::KK69:

Sevdiklerinle huzurlu ömürlerın olsun canım ⚘🌺🌺🍁🌼🍃

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara Efserim ❤❤❤

tenor.gif

tenor.gif
Buna ayriyeten tekrar cevap verecem
Efser Efser
Efso kadın doğum günün demek he?
O zaman iyi ki doğmuşsun :KK68:
Kalan ömrün geçenden daha güzel daha hayırlı olsun, upuzun yıllar boyunca sevdiklerinle birlikte mutlu yaşa!
💝💕🌹
:KK19:

Efser Efser doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,huzurlu,sağlıklı güzel yılların olsun sevdiklerinle beraberce :KK37: :KK200:

günaydın hayırlı cumalar :KK200:
Efser Efser sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel yaşların olsun inşallah :KK200:

Günaydın herkeseee
Efser Efser iyi ki doğdun, nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun :KK200:

bugün giremiyeceğim tutu🙈 sabahtan işlerimi halledeyim öyle oturayım dedim
Ne hoş bir süpriz oldu yorulmuştumda ilaç gibi geldiniz beni çok mutlu ettniz 🥹
Rabbimde sizleri mutlu etsin her iki cihanda 🤲🏻tüm teprikler için teşekkür ederim ❤️

Efser Efser efserimmmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla :KK60:

Eki Görüntüle 3515714
Canım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardım
Sizler nice somut olmuş içi çürümüş ol arkadaşdan daha can oldunuz 🥹
Soyut olarak valığını bilmek ve yüreğime dokunacağını bilmek çok güzel iyiki varsınız hep var olun 💐

Son düzenleme:
X