- 27 Mart 2019
- 29.514
- 106.677
Ev terliklerini yanına al unutma
Bu ayakkabıyı aldım....inşallah evden çıkarsam ağız tadıyla gidecem gezmeye giyecem
Topuklu ayakkabıyla nasil yürünür onuda unuttum ama olsun yerimden kalkmayacam eğer gidersem tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev terliklerini yanına al unutma
Bende daha işten çıkamadımEki Görüntüle 3527913
Bu ayakkabıyı aldım....inşallah evden çıkarsam ağız tadıyla gidecem gezmeye giyecem
Topuklu ayakkabıyla nasil yürünür onuda unuttum ama olsun yerimden kalkmayacam eğer gidersem tabiki
oo bu çok sexsi
Hele bunun üşendiği şeye bakTek tek mutteşem atmak bana zor geliyor ya. Ama hepiniz mutteşemsiniz
Noldu hayırdırBen gitmedim
Geçmiş olsunHayırlı hafta sonları hanımlaaarrr Eşimin dışarıda işleri vardı ben çıkmadım zaten rahatsızım diye dün gecede çok böbrek ağrım vardı terlemede yapıyor bakalım bir umutla antibiyotiğin şifa olmasını bekliyorum yarında anneme ordan da nasip olursa arkadaşım annemle beni davet etti oraya gideceğiz
Oturtma gibi yaptım fırındaPatates oturtma,
Köfte, yağlama, mantı, patlıcan varsa karnıyarık, musakka ilk aklıma gelenler
Aaaa ama neden gitmedin kiBen gitmedim
niyeki bişeymi oldu birimi geldi yoksa habersizBen gitmedim
Benim doğum yaptığımda topik arkadaşımın ikisinde de böbreklerinde sorun olmuştu doğum sonrası geçti son zamanların doğum sonrası geçecek inşallahHayırlı hafta sonları hanımlaaarrr Eşimin dışarıda işleri vardı ben çıkmadım zaten rahatsızım diye dün gecede çok böbrek ağrım vardı terlemede yapıyor bakalım bir umutla antibiyotiğin şifa olmasını bekliyorum yarında anneme ordan da nasip olursa arkadaşım annemle beni davet etti oraya gideceğiz
Güzelmiş.Eki Görüntüle 3527913
Aynen dene bakalım ben öyle yapıyorumCanımsın deniycem
Pellam yok yeni aldıklarımı deneyeyim bari
Ahh inşallah böbrek ağrısı çok zor millet hamilelikten eğilip kalkamaz ben böbrek ağrısındanBenim doğum yaptığımda topik arkadaşımın ikisinde de böbreklerinde sorun olmuştu doğum sonrası geçti son zamanların doğum sonrası geçecek inşallah
Tesekkur ederimGeçmiş olsun