Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev terliklerini yanına al unutma 🤣
Ayyyy pek süslü benlik değil bacimmm:KK48:

MssPARE MssPARE pareme yakışır o süsü sever :süslü:
20241228_124350.jpg

Bu ayakkabıyı aldım....inşallah evden çıkarsam ağız tadıyla gidecem gezmeye giyecem 👍👍😊😊😉

Topuklu ayakkabıyla nasil yürünür onuda unuttum ama olsun yerimden kalkmayacam eğer gidersem tabiki 🤣🤣

Eki Görüntüle 3527913

Bu ayakkabıyı aldım....inşallah evden çıkarsam ağız tadıyla gidecem gezmeye giyecem 👍👍😊😊😉

Topuklu ayakkabıyla nasil yürünür onuda unuttum ama olsun yerimden kalkmayacam eğer gidersem tabiki 🤣🤣
Bende daha işten çıkamadım :KK43:
Bunu benzer benimki de krem renk

Umarım gidebiliriz 🤭 10 dk çıkmam lazım

Hayırlı hafta sonları hanımlaaarrr💕 Eşimin dışarıda işleri vardı ben çıkmadım zaten rahatsızım diye dün gecede çok böbrek ağrım vardı terlemede yapıyor bakalım bir umutla antibiyotiğin şifa olmasını bekliyorum 😴yarında anneme ordan da nasip olursa arkadaşım annemle beni davet etti oraya gideceğiz

Hayırlı hafta sonları hanımlaaarrr💕 Eşimin dışarıda işleri vardı ben çıkmadım zaten rahatsızım diye dün gecede çok böbrek ağrım vardı terlemede yapıyor bakalım bir umutla antibiyotiğin şifa olmasını bekliyorum 😴yarında anneme ordan da nasip olursa arkadaşım annemle beni davet etti oraya gideceğiz
Geçmiş olsun 🙁

Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra makinayı yerleştirdim
Mutfağı topladım
Yemek yaptım
Çamaşırları astım
Çocuklara salonu toplattım dökmüşlerdi hep

Kahve içiyorum 🥹

Benim doğum yaptığımda topik arkadaşımın ikisinde de böbreklerinde sorun olmuştu doğum sonrası geçti son zamanların doğum sonrası geçecek inşallah 🤲

X