Düzenli Evimiz & Hayatımız

1000029762.jpg

Kışın ayrı bi güzel 🫠

Nasılsın canım aklımdasın sürekli inşallah her şey yolunda gidiyordur
Bi boşluktayım hiç kendimde değilim ki belirsizlik çok zor gebelik kesesi var bebek oluşumu yok 😔 bi hafta bekleyelim demişti doktor ilaçlara devam ediyorum ama sanki boşa kürek çekiyorum boşa iğne ilaç içiyorum gibi hissediyorum 🥺 cuma günü gidecem doktora belli olacak 😔 kürtaja gerek kalmaz inşallah 🤲
Umudun hep olsun canım❤️ ne kadar zamandır istiyorsunuz
4 senedir tüp bbk tedavisi görüyorum 2 düşüğüm oldu 😔 bu gebelikte bebek görünmüyor boş gebelik yaşıyorum bakalm nasl düşecek kürtaja gerek kalmaz inşallah 🤲 daha önce 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum çok zordu 😞

tuzruhu derz dolgulara çok zarar veriyo zamanla ve alt kata su akıtabilir çok kullanıyosan
genelde silikonlar kararıyo dimi , bence onları belli aralıklarla söküp tekrar çekmek lazım

yok yok sadece duşa kabinin olduğu yerlerde , o siyahlaşan yerlerde kullanıyorum ayda 1 mesela max.

Silikon olan yerleri mi diyorsun
Söküp temiz silikon çekilebilir
Ben lavabo kenarlarıma yapıcam ama beyaz silikon şeffaf iyi gözükmüyor
O siyahlıklar içine işleyebiliyor bazen
Benimki şeffaftı eşime beyaz aldırdım daha temiz görünüyor bence 🫠
silikon olan yerler ve onların değdiği karonun ufak kısmı sanırım

herkese günaydın

güzel bir gün olsun inşallah

ben erken çıktım, arkadaşımın ablası klinik açtı ve nihayet microblading için içim rahat ederek bir yer buldum diyordum birden esti, hem eşime olan kızgınlıklarım hem nişan hem yıl biterken değişiklikler yapmayı seviyorum 2-3 senedir saçımın paketini bile yıl sonuna denk getiriyorum bir de tabi maliyetler daha da artmadan iyi oluyor :))

neyse ne taksi ne otobüs, inanılmaz kar sogugunda bekle bekle, randevuya gecıktım yarın gıdecegım uygun saat.

yemek vardı, yemek yedım dızı ızledım, kulak tıkacını da taktım esımle muhatap olmuyorum kolay kolay, kulak tıkacı da ıyı oldu takıp derın uyuyorum cok sukur.

sabah, bulasık makınasını bosalttım
camasırları katladım
coplerı attım
yatagı topladım
kendıme kahvaltı ve oglen ıcın bırseyler hazırladım

yemek yok, kızarmıs tavuk falan alma derken alır, gıt al dıyecegım
ben gelınceye kadar corba da yapsın ogrendı
yanına da salata yap dıyecegım benden erken cıkıyor nasılsa.

aksam utu yapacagım, gomleklerını utule dedım zaten %80'i onun.

valla böyle iyiymiş ha :)))

nişan için elbise siparişi verdim hatta yedekli, iade ederim dusuncesı ıle tek secmedım ama halen yok, yetısmeyecek olursa yandım, kılo aldım elbıselerım olmuyor pantolon ceket ıse gıder gıbı de gıtmek ıstemıyorum

ben de durumlar böyle, hastalara , canı sıkkın olanlara melekler yetıssın ferahlık dokundursun herkese

X