- 28 Ekim 2022
- 6.141
- 15.320
- 28
Sen iyileştin mi ?İş güç eden yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen iyileştin mi ?İş güç eden yok mu
iyileştinmi , fazlada yorma kendini olduğu kadarİş güç eden yok mu
3 5 bişeylerİş güç eden yok mu
Daha iyiyim seda sağolSen iyileştin mi ?
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Allah gönlünden geceni hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin insallah. İçini karartmaSağol canım sorduğun için
Cuma günü muayeneye gidecem ama hiç umudum kalmadı
Ben yaptım kafamda nasıl ağrıyo bazanın altını düzelttim süpürdüm sildim yerlestirdim. Odamdaki cekmeceleri düzelttim. Evi süpürdüm sildim bulasık makinesini bosalttım. Camasır katladım kahve ictim. Simdide bilgisayar basına gectim öyle biseyler bakıyorum. Yatak almıstık o gelecek onu bekliyorum onun bahanesiyle bazayı düzeltmis oldumİş güç eden yok mu
deneyin bakalım, bir de elma konsantresi görmüştüm tatlılarda kullanıyorlar şeker yerine. bulabilirseniz onla da deneyebilirsinizHanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz
Ben şekersiz kabak tatlısı yapmak istiyorum.
Normalde şekerde bekletince sulanıyor kabaklar ama şeker olmayınca pekmezli suyla pişirsem olur mu acaba
Ne diyorsunuz denemeli miyim
Evet çok mantıklı ona da bakayım akşam.deneyin bakalım, bir de elma konsantresi görmüştüm tatlılarda kullanıyorlar şeker yerine. bulabilirseniz onla da deneyebilirsiniz
Ben balla yapıyorum Çok güzel oluyorHanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz
Normalde şekerde bekletince sulanıyor kabaklar ama şeker olmayınca pekmezli suyla pişirsem olur mu acaba
Balı sulandırıp onunla mı kaynatıyorsun?Ben balla yapıyorum Çok güzel oluyor
Pekmez ve bal yüksek ısıda uzun süre işlem görmemeli hmf değeri mi neydi o yükseliyor zararlı o daHanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz
Yok direkt balı döküyorum üstüne ne kadar seviyorsam birkaç kaşık biraz bekletiyorum ballı o balonu biraz daha emiyor o şekildeBalı sulandırıp onunla mı kaynatıyorsun?
Nasıl yapıyorsun
elma konstresi en iyisi o zamanPekmez ve bal yüksek ısıda uzun süre işlem görmemeli hmf değeri mi neydi o yükseliyor zararlı o da
Anladım. Elma konsantresi bulamazsam suyla kaynatıp, yemeden önce bal dökülür artık teşekkür ederimYok direkt balı döküyorum üstüne ne kadar seviyorsam birkaç kaşık biraz bekletiyorum ballı o balonu biraz daha emiyor o şekilde
Anladım. Elma konsantresi bulamazsam suyla kaynatıp, yemeden önce bal dökülür artık teşekkür ederim
Şeker zararlı diye mi kullanmıyorsunAnladım. Elma konsantresi bulamazsam suyla kaynatıp, yemeden önce bal dökülür artık teşekkür ederim
Biraz önce denk geldim neyle yaparsan yap tatlı sonuçta işin özü az yeyin diyorAnladım. Elma konsantresi bulamazsam suyla kaynatıp, yemeden önce bal dökülür artık teşekkür ederim
Hanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz