- 13 Ağustos 2022
- 6.313
- 26.065
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldun bonus ? Bende bugün çok iş yaptım yoruldumHayalkuran hasta hasta bi sürü iş ettim senin işlerin nerde kardeşim
Hakkınızda hayırlısı olsun hayal. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallahiyi akşamlar kızlar
Yarın Ankara’ya doktorla görüşmeye gideceğiz dua edin bana
Teşekkür ederim sweetHakkınızda hayırlısı olsun hayal. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
İnşallah herşey çok güzel geçer hayırlı haberler alın inşallah canımiyi akşamlar kızlar
Benim yemine akşam yemeği sonrası çiğnenebilir bişey yememe de ekliÇİğneme yapmak istemiyosan mantıklı. Yoksa kuru üzüm vs de iyi oluyor çay için
İnşallah gönülİnşallah herşey çok güzel geçer hayırlı haberler alın inşallah canım
Güzel haberlerle gel inşallah. Allah hayırlısını gönlüne göre versiniyi akşamlar kızlar
Mesajı düzenle gözünü yiyimElimle sikmeyi severim de ayrı bi zaman o da
Yorulmana değil işlerine kalp çıkarttım daha iyiyim canım sağolasınNasıl oldun bonus ? Bende bugün çok iş yaptım yoruldum
Yemeği güzel yediysen çiğneme olmasa daha iyi tabi 5 saat falan.Benim yemine akşam yemeği sonrası çiğnenebilir bişey yememe de ekli
Akşam yemeği yiyince çiğneme olayı bitiyor
Açlık yapıyorum aslında bi nevi
Gün içinde yesem diyorum onda da hep unutuyorum
Yolunuz açık olsun canım hayırlısıyla güzel haberler almanızı Rabbim nasip eylesin aminniyi akşamlar kızlar
Ayyy tövbe essttMesajı düzenle gözünü yiyim
Artık çok geçAyyy tövbe esstt
Süresi dolmuş bonussss
Bi şeyler yağ sen prosun
Yönetime bildir düzenlerleAyyy tövbe esstt
Süresi dolmuş bonussss
Bi şeyler yağ sen prosun
Aklım kalması değil de acıkıyorum atıştırma isteği oluyor tabi ama o acıkma hissi olduğu zaman o zaman zayıfladığımı hissediyorumYemeği güzel yediysen çiğneme olmasa daha iyi tabi 5 saat falan.
Ama dayanamıyosan aklın kalıyosa hiç yapma öyle.
Neyse siz beni anladınız yaaArtık çok geç