Düzenli Evimiz & Hayatımız

3 harfli marketin ortağı olan 4 harfli markette var ben almıştım, reklam sayılabilir diye yazamıyorum. 3 harf 4 harf yazdım ama:)))
Anladım 😅 evin yakınında var, benim de aklıma ilk oraya bakmak geldi zaten 😅
Şeker zararlı diye mi kullanmıyorsun
Evet çok şeker kullanamıyorum sağlıklı olsun demiştim 😬
Biraz önce denk geldim neyle yaparsan yap tatlı sonuçta işin özü az yeyin diyor 😂

Eki Görüntüle 3514624
Hepsi mantıklı geliyo bana 😅 yarım ölçü mi şeker koysam 😅 neyse akşam karar verip sonucu söylicem 😅

Şekersiz tatlı yapmak istiyorsan hurma özü elma özü bulundurmak iyi olur.

Normal şekere oranla tabiki daha sağlıklı.
Pekmezle yapan birinde yedim güzel değildi aşırı su tadı vardı biz şekerle susuz pişiriyoruz ya pekmezle su eklenince hoşaf olmuş 🫠
Evet su tadınca ben de çok sevmiyorum 🥲 4 harfli markete gideyim bi 😅 bu arada böyle isim vermenin yasak olduğunu bilmiyodum şaşırdım 😵

3 harfli marketin ortağı olan 4 harfli markette var ben almıştım, reklam sayılabilir diye yazamıyorum. 3 harf 4 harf yazdım ama:)))
Fileyi böyle anlatan daha önce olmamıştı hajahaha reklam olmamalı burası forum herkes aynı marka ile ilgili deneyim falan yazıyor amaç o

Yasak mı bilmiyorum ben de geçen birisi böyle sansürlemişti, bilen varsa aydınlatsın yasak mı a dostlaar?
Bilmiyorum desem ayıp olur mu bilemedim 🫠 birçok konu içinde geçiyor özellikle bununla ilgili bir durum yaşamadık. Belki de var da ben denk gelmediğim için bilmiyorum.

Ama mesela karikatür paylaşımı yasak onu hepimiz biliyoruz.

Bilmiyorum desem ayıp olur mu bilemedim 🫠 birçok konu içinde geçiyor özellikle bununla ilgili bir durum yaşamadık. Belki de var da ben denk gelmediğim için bilmiyorum.

Karikatür yasak olmasa şurda ne goygoy çevirecez ammaaa.

Neyyse.

Biz de ima ediyoruz karikatürü 😃😃

Market isimlerinin yasak olduğunu bilmiyordum ama

Şekersiz tatlı yapmak istiyorsan hurma özü elma özü bulundurmak iyi olur.

Normal şekere oranla tabiki daha sağlıklı.
Pekmezle yapan birinde yedim güzel değildi aşırı su tadı vardı biz şekerle susuz pişiriyoruz ya pekmezle su eklenince hoşaf olmuş 🫠
Bulduğum yörede pekmeze su kadılmaz meyvenin özü sıkılarak yapılır kaynanatılır. su kadılıp yapılanıda sizden duydum

ay kızlar ben bilmiyorum yasak mı bilmediğim için sansürledim ha :110: element uydurmuş gibi oldum
Aktif bir sayfayız konu temizlik olunca haliyle marka önerileri oluyor göz önünde olduğumuz için ilakki yönetim bir uyarı verirdi dikkatli olun diye şimdiye kadar öyle bir uyarı almadık kısıtlanmadık sonuçta ceza alan sitenin kendi bunuda net bir şekilde söylerdiler
İlerleyen zamanlarda karikatürle iligi böyle sıkıntılar yaşadılar üyeleri uyardılar

ŞÖYLE kapı aralığından bakayım kim var kim yok kim beni sormuş nerde bu kız demiş

Bakiyim sessizce :KK57::cool:

tenor.gif

Anladım 😅 evin yakınında var, benim de aklıma ilk oraya bakmak geldi zaten 😅

Evet çok şeker kullanamıyorum sağlıklı olsun demiştim 😬

Hepsi mantıklı geliyo bana 😅 yarım ölçü mi şeker koysam 😅 neyse akşam karar verip sonucu söylicem 😅
Elma konsantresi yoksa azcık şekerle olabilir tabi

Yasak mı bilmiyorum ben de geçen birisi böyle sansürlemişti, bilen varsa aydınlatsın yasak mı a dostlaar?

Değil ya

X