Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anladım. Yanlış anlamayın birden yazınca şaşırdık haliyle bazen çok garip insanların yazdığı oluyor sormamız o yüzden.

SARILARIN FILIZ SARILARIN FILIZ ile arkadaş mıydınız?
ben de birden gördüm aslında kendisi.

başka zamanlarda gorusuyoruz da. konularımı takıp ettıgı ıcın ve yenı evlı olmasından dolayı dıkkatını cekmıs bızım grup aslında.

kusura bakmayın hanımlar. cici bir kızdır ama birden ani oldu , sizin de soru sormanıza sebep olduk

aylarca plan yaptık ama bugun ancak organıze olduk. ısyerınden 3 arkadas, eskı ofısın oraya Zorlu ya gıttık yanı yemek ıcın.
nasılsa yemek ceklerı de gecıyor dedık
daha bız cıkınca yagmur basladı maxımum gıdıs gelıs derken kapalı alan dısında 20 dk durduk belkı ama o bıle mahvettı sac bas komple ıslandı. nasıl soguk ve nasıl bır yagıs

aksama pazar var
aksam sınema var

uzun zaman sonra etek gıy sac yaptır gunume bak cidden

gudubet gibi, tövbe

🌺Bugün🌺
Yatağımızı topladım ✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Ben vıleda ile evi sildim ✔️
Islak mendille toz aldım ✔️
Lavabo ve aynasını sildim ✔️
Banyo duvar ve tavanını sildim ✔️
Akşam yemeği (yapıcam) ✨: Mercimek çorbası,kayseri yağlaması (hazır lavaştan 🤭) Dünden Salçalı makarna
.
Şimdi bir kahve çaklıt kıtap molası :kahve:
IMG_20241121_153832.jpg

Bizde de en çok bu kavga oluyo 🤣 iki yorganla yatmayı bile teklif ettim🤣

Bende her gece diyorum iki yorganla yatalım diye yok diyor sabahları gece boyu üstüm açık yattım diye laf ediyor 🤣

Güle güle kullan🥰

Ben pazartesi göndercem. Bireysel alanlarla konustum yarın gönderceklerdi ama sınıfca alınan hediye pazartesi verilecekmis. Sınıf annesinden rica ettim hepimiz pazartesi verelim gruba bilginlendşrme yapsın diye. Simdi götürcek bizimkiler sonra öbür cocuklar bos kalacak mahcup olacaklar yazık günah

Sizleri de atlaya zıplaya okuyorum :rolleyes:

papatyamm papatyamm makinen gelmiş abla sağlıkla güle güle kullan hayırlı olsun

MssPARE MssPARE paremm hastanedesiniz galiba işiniz gücünüz rast gitsin kuzumm

Orenda Orenda hoşgeldiniz

sweetgirlcandy sweetgirlcandy swetimm annanenden haber varmı. Yazdıysan kaçırmış olabilirim
Teşekkürler, kızım kullandı bile çok beğenmiş :KK49::KK54:

Sizleri de atlaya zıplaya okuyorum :rolleyes:

papatyamm papatyamm makinen gelmiş abla sağlıkla güle güle kullan hayırlı olsun

MssPARE MssPARE paremm hastanedesiniz galiba işiniz gücünüz rast gitsin kuzumm

Orenda Orenda hoşgeldiniz

sweetgirlcandy sweetgirlcandy swetimm annanenden haber varmı. Yazdıysan kaçırmış olabilirim
Abla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah

Abla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah
çok geçmiş olsun canım tedaviler güzel gitsin, sağlıklı, olumlu sonuçlar alın inşaAllah

X