Düzenli Evimiz & Hayatımız

evet çok haklısın artık kendimi akışa bırakıyorum Allahın izniyle her şey yoluna girecek olması gerekn olacak teşekkür ederim

Annen de aynı senin gibi yavrusunu düşünüyordur ama bir yandan da canıyla uğraşıyor. Bu laf çok ağır gelebilir okuyunca alınma bana ama gerçek.
Bir ablan yazıyor gibi oku dolunay seni hiç tanımıyorum ilk kez yazıyorum ama üzüntünü hissettim söz konusu anne endişesi ise bütün evlatlar aynı tanıdık hisleri yaşıyoruz.

Kanser kolay bir hastalık değil gerçekliği çok ağır onu yaşayan insan kimbilir neler yaşıyor.
Hasta olmayan insana göre hep 1-0 gerideler. Bunu düşünüp ondan hiç bir şey beklememek lazım. Sen bekliyorsun diye demiyorum asla gelecek aylar için endişe etme akışına bırak tevekkül et diye diyorum.

Doğumun zorlukları var olmaz mı ama tek başına bile üstesinden gelen çok insan var. Bunu düşünmek sana güç versin inşallah sen de üstesinden geleceksin.

Doğum bir başlangıç gün geçtikçe iyileşecek güzelleşecek bir olay.
O zorluklar unutulacak unutulmasa ikinci üçüncü çocuklar yapılmazdı.

Dua et Allah kolaylıklar nasip etsin sağlıkla yavrunu al kucağına.

İyi bir evlat olmasan bu kadar düşünmezdin Allah anneciğine kalıcı şifa versin ameliyatı da çok güzel sonuçlansın

Aksine böyle şeyler duymaya ihtiyacım olduğu için yazdım sanırım. Çok haklısın zaten onun her şeye rağmen ayakta durmaya çalıştığını gördükçe bu zayıflığıma kızıyorum. Artık hormonlar mı beni bu kadar yoğun düşüncelere çekti bilmiyorum ama yazdıkça rahatladım. İnşallah sağlığına en kısa sürede kavuşacak yine kıpır kıpır yerinde duramayan annem gelecek biliyorum. Elimden geldiğince de her an destek olacağım. Dua ediyorum, hatta artık daha çok dua ediyorum. Çok teşekkür ederim her şey için

Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

Ben de teşekkür ederim samimi bulmasan yazmazdın. Her şey gönlünce olsun inşallah

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun şifa versin annene inşallah kv yardımcı olmaz mı sana doğumda

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun şifa versin annene inşallah kv yardımcı olmaz mı sana doğumda
olur aslında iyi de anlaşıyoruz çok şükür ama onun da belinde sorun var gece yanımda kalamaz gündüz destek verir diye düşünüyorum neyse olması gereken olacak vakti gelince yaşayıp görcem inşallah, her şey olacağına varır
Ben de teşekkür ederim samimi bulmasan yazmazdın. Her şey gönlünce olsun inşallah
inşallah hepimizin

Aynen öyle. Tek bile bakılır eşinle birlikte. Doğduğu zaman bi anda zaten annelik yükleniyor

Ssero Hayalkuran ben de öyleyim bugün kızlar.

Günümüz var ve başka misafirlerimiz var inanın kimseyi görmek istemiyorum.
Ama biliyorum oturup sohbet edince kafam dağılacak.
Bende dün kafam dağılır diye arkadaşlarımı cagırmıstım ama kalabalık içinde yalnız hisseder mi insan ? Bu aralar öyleyim

annene Allah acil kalıcı şifalar versin ne ameliyatı olucak inşallah çabucak iyileşir , anneninde yardıma ihtiyacı olucak başka kardeşin veya teyzen varmı annenin yanında durabilecek , sanada Allah kolay doğum nasip etsin canım

Bende dün kafam dağılır diye arkadaşlarımı cagırmıstım ama kalabalık içinde yalnız hisseder mi insan ? Bu aralar öyleyim

Aynı hissi o an paylaşamıyorsun ya ondan o yalnızlık hissi.
İçimizdeki geçmiyor da bir şeylerle uğraşınca kafa nefes alıyor biraz.
Maksat meşguliyet

Şuan bu moddayım maalesef sero. Allah içimize ferahlık versin inşallah
Aminn hayalim amin
evet çok haklısın artık kendimi akışa bırakıyorum Allahın izniyle her şey yoluna girecek olması gerekn olacak teşekkür ederim
Tevekkül ün gözünü seveyim
Ssero Hayalkuran ben de öyleyim bugün kızlar.

Günümüz var ve başka misafirlerimiz var inanın kimseyi görmek istemiyorum.
Ama biliyorum oturup sohbet edince kafam dağılacak.
Cumartesi oğlumun doğum günü. Boğazım sürekli düğüm düğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…