- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
Yaa kış gelince artıyor yaa Allahım korusunDün gece de Izmir de oldu ama çok kısa sürdü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kış gelince artıyor yaa Allahım korusunDün gece de Izmir de oldu ama çok kısa sürdü.
Bulman uzun sürecek
Bir ilk sanırımMutfak topsuz
ve ben oturdum çay içiyorum
Bende nasıl olduysa 200 gram aldım 4 gündeee. Bence ödem var bendepazartesi gününden beri bende diyetteyim 1 kilo verdim 3 günde
Yohtaaa makarna yemiyokkkDiyette aç mı duruyon yavru kurt
Yüzmeye de başladım gızzzz belki daha çok veririim ama çok açım şimdi yemek yicemGUru bişey zaten ne diyeti yapıyor bilmem
Bunlar hep ekonominin suçu, alım gücü düştü adam napsın sjsjsEşimden soğan istedim 3 tane almış 3 ADET 3 3 3
2 kaşık makarnadan ne olacak amaaanBende nasıl olduysa 200 gram aldım 4 gündeee. Bence ödem var bende
Yohtaaa makarna yemiyokkk
Yüzmeye de başladım gızzzz belki daha çok veririim ama çok açım şimdi yemek yicem
Çocuğu uyutup soracam çok merak ediyorumBunlar hep ekonominin suçu, alım gücü düştü adam napsın sjsjs
Sanırım işten geç geldim yemek yiyip masayı topladım. O ara çay oldu, eşim çay isteyince kendime de aldım.Bir ilk sanırım
Limon al dedim evde iki kişiyiz 2 kilo almış Ne yapcam ben bu kadar limonla dedimEşimden soğan istedim 3 tane almış 3 ADET 3 3 3
Şekerle ov buzluğa at çıkarıp blendırla limonata yaparsınLimon al dedim evde iki kişiyiz 2 kilo almış Ne yapcam ben bu kadar limonla dedim
Birde 6 aralığa denk gelirmişDoktoru Aralığın ilk haftası demiş. Şuan iyi selamı var hepinize