- 12 Haziran 2019
- 17.535
- 106.319
- 36
Yok, onlar başka özelliklerimi kınamışlardıOnlarda mı yatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, onlar başka özelliklerimi kınamışlardıOnlarda mı yatıyor
Yaaaa ironu olarak yazmışsın ben gerçekten ayakkabısının teki kayboldu sandımÇok gezmekten olmasın
Yine eve mi geldim deyip kabıdan dönüyor
Ne yani? Aaa kendi evime geldim yanlışlıkla mı diyorÇok gezmekten olmasın
Yine eve mi geldim deyip kabıdan dönüyor
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahTüp bebk tedavisi gördüm pozitif sonuç aldım çok şükür düşük riski için iğneye devam ediyorum Allah'ım korusun inşallah
Amin inşallah sağol canım Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kalk kalk akşama iş çıkışı topikdeki tüm çalışanlar sana çaya geliyoruz 2 saatin varİş yapası olan yok muuuuu
Beni de kaldırsınnnnn
Neden eve girmiyordurun nedenlerini araştırıyoruzYaaaa ironu olarak yazmışsın ben gerçekten ayakkabısının teki kayboldu sandım
Kalk kalk akşama iş çıkışı topikdeki tüm çalışanlar sana çaya geliyoruz 2 saatin var
Limonsuzçay düştü bayıldı ben kuzeniyimKalk kalk akşama iş çıkışı topikdeki tüm çalışanlar sana çaya geliyoruz 2 saatin var
Bir şey söylerdimde yeri değil kurban olsunlarYok, onlar başka özelliklerimi kınamışlardı
Aman yakınız ben hissetmedimElazığ da deprem olmuş
5.0 yazıyor ya nette. Hissetmemen daha iyiAman yakınız ben hissetmedim
Aaa belki deOçağın Üzerinde süt kaynıyordu içindede süt taşı ses çıkardı birden irkildim deprem mi diye sonra süt taşı diye umursamadım sanırım hissetiğim depremdi
Dün gece de Izmir de oldu ama çok kısa sürdü.Elazığ da deprem olmuş
Elazığ da deprem olmuş
Oçağın Üzerinde süt kaynıyordu içindede süt taşı ses çıkardı birden irkildim deprem mi diye sonra süt taşı diye umursamadım sanırım hissetiğim depremdi
Geçmiş olsun canlar Rabbim beterinden korusun cümlemizi aminnnn çok sık oluyor bu aralarDün gece de Izmir de oldu ama çok kısa sürdü.
Çok geçmiş olsunpenyez83
papatyamm
başka hasta olan var mıydı hatırlayamadım herkes bugun ıyı mı daha ?
benim de 3 sene once buyuk travma ıle gunlerce aglatan, wc bıle gıtmedıgım, legene oturmaya calıstıgım , tum genıtal bolgemı saran zona....
ne zaman uzulsem
ne zaman bagısıklıgım dusse
kendını bır kac ayda bır hatırlatıyor kısacası....
dun bıraz anladım gibi ama bugun tam kendını hıssettırdı, sureklı bacak sıkısık sekılde oturmak da zorluyor tabi.
ve bu mesaja kayıtsız kalmayıp ıs cıkısı kosa kosa gelırım valla
Allah afadından korusun hepimiziElazığ da deprem olmuş