- 23 Mart 2022
- 14.100
- 52.508
- 41
plendırım yokŞekerle ov buzluğa at çıkarıp plendırlar limonada yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
plendırım yokŞekerle ov buzluğa at çıkarıp plendırlar limonada yaparsın
3 hamileğimden faklı semtomlar oldumutfak toplu
Eşim geç geliyor bu gece aff 26.haftada hala devam eden miğde bulantısı olur mu istifram yok elhamdulillah ama hep bi bulantı sakız çiğnemekten başım ağrıyor
At robota aynıplendırım yok
Ay gezinirken okudum mesajınızıda bende arka 3 dişime kaplama yaptırıcam süreç zormu ağrılımı bilgi alabilir miyimmevet, kaplama diş iki tane ama sağlam dişi de kesti.
ayrıca et kaldı resmen dişte, resmen diş yok. bir hafta bekleyecegım
bır de ben de dıs hassasıyetı coktu azaldı ama halen var, ıltıhap tam gecmedı o yuzden de kaplamam zor oluyor sanki.
eşim de 2 hafta önce iki tane kaplattı adam 2-3 saat sonra, yemek bıle yedı adam ya. bır hafta boyunca salata bıle yedı eksılı :)) sonra da kaplaması oldu
gecıcı takılmadı benım, bır hafta boyle beklıyorum valla
Olsun be ablam seni de kendimize benzettilkSanırım işten geç geldim yemek yiyip masayı topladım. O ara çay oldu, eşim çay isteyince kendime de aldım.
Ve halen çay içmeye devam ediyorum
Ooo o da iyiymişLimon al dedim evde iki kişiyiz 2 kilo almış Ne yapcam ben bu kadar limonla dedim
Aa gerçekten mi ilk dört ay istifra ettim 5.ay bi iyiydi iştahım açıldı ufaktan tam geçti galiba dedim şimdide hep bi bulantı öğürme3 hamileğimden faklı semtomlar oldu
Kızlarda 3 ay bulantı kusma ama oğlanda 5 ay sürdü oğlanda rüyamda tiksimdiğim şeyden öğürerek uyanıyordum
Erkek milleti değişik işte ana karnında cins rüyada öğürmek nedir yanı hepmi bir abartı olurAa gerçekten mi ilk dört ay istifra ettim 5.ay bi iyiydi iştahım açıldı ufaktan tam geçti galiba dedim şimdide hep bi bulantı öğürme
Ahahaha dimi bende de gece açlıkları oluyor rüyamda felaket güzel yemekler görüyorumErkek milleti değişmi işte ana karnında cins rüyada öğürmek nedir yanı hepmi bir abartı olur
Antin kuntun şeyler yok benim evde he vallahi kaynanamda var... pazar günü götüreyimAt robota aynı
Kesin o da kaynanadadır götür orda yap
Şimdi buda benim başıma gelir diye tırstım
Çok gezmekten olmasın
Yine eve mi geldim deyip kabıdan dönüyor
Yaaaa ironu olarak yazmışsın ben gerçekten ayakkabısının teki kayboldu sandım
Ne yani? Aaa kendi evime geldim yanlışlıkla mı diyor
Neden eve girmiyordurun nedenlerini araştırıyoruz
Yapacağım yemeği söyleyip arkasından alınacakları yazmıştım. Diyor ki ne bileyim yapacağın yemekte kullancan sandım tövbe yarabbim sanki soğan her şeyde kullanmıyoruz gibi
VallaHergün ekmek gibi 3 soğanla gelirsin deseydin
Günün yemeklik soğanı almayı unutma diye tebih et
Limon kolay bozulmaz kış içinde güzel bağışıklık güçlendirici buzluğa at bir kısmını çıkarıp suyunu kullanırsın gerekli olduğu zamanlarLimon al dedim evde iki kişiyiz 2 kilo almış Ne yapcam ben bu kadar limonla dedim