- 20 Mayıs 2024
- 236
- 476
amin inşallah hayırla, sağlıkla kucağınıza alın çok sevindimTüp bebk tedavisi gördüm pozitif sonuç aldım çok şükür düşük riski için iğneye devam ediyorum Allah'ım korusun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah hayırla, sağlıkla kucağınıza alın çok sevindimTüp bebk tedavisi gördüm pozitif sonuç aldım çok şükür düşük riski için iğneye devam ediyorum Allah'ım korusun inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimamin inşallah hayırla, sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim
Maşallahaz önce altını değiştirmek için baktık tesadüf göbek bağı düşmüş.
Eline sağlık bende zeytinyağlı yaprak sarmayı düşünüyorum kaç gündür ama gözüm kesmiyor
Bizimki bu sabah düştü ..Maşallah
Ablamla aynı zamanda doğum yapmışsınız sanırım onlarda göbek bağının düşmesini bekliyorlar
Çok yorma kendini canımUyumuşumm kahve yaptım az kendime geleyim
Stres halinde uyku salgılıyorum buda yeni çıktıÇok yorma kendini canım
Bana gülersen başına gelir işte böyleUyumuşumm kahve yaptım az kendime geleyim
Büyük sözüme bin kere tövbeBana gülersen başına gelir işte böyle
Evet yokmuş
Gel barışalım mübarek gün
Sen de çok selam söyle canım özleştikDoktoru Aralığın ilk haftası demiş. Şuan iyi selamı var hepinize
Elim şey etmiş valla insanı rezil de eder vezir de gibi bir durum
Zamanında beni kınayanların çocukları bana benziyor oh canıma değsin kınamasaydınız diyorumBüyük sözüme bin kere tövbe
Şimdi buda benim başıma gelir diye tırstımBonus ayakabının tekini buldunmu bacımsu
Onlarda mı yatıyorZamanında beni kınayanların çocukları bana benziyor oh canıma değsin kınamasaydınız diyorum
Nasıl yani nerde nasıl kaybolmuş töbeeeBonus ayakabının tekini buldunmu bacımsu
Aleykümselam ilettim o da hepimizi özlemiş
Sen de çok selam söyle canım özleştik
Çok gezmekten olmasınNasıl yani nerde nasıl kaybolmuş töbeee