- 8 Aralık 2011
- 43.997
- 153.440
bacımsu yanı bundan sonrası ay orayada gideceksen bir maşşalahımızı alırsınBiri maşallah dememiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacımsu yanı bundan sonrası ay orayada gideceksen bir maşşalahımızı alırsınBiri maşallah dememiş
Hapşırık tıksırık....eşim zaten hastaydı ya ondan geçti ya daaaaa
Onu da gördüm senin de 7 de toplu yazdığını gördümBonus gel gel penyez abla mutfağı toplamadan çaya oturmuş ilkler yaşanıyor
Onu unutalım yaw ortalık karıştı şu an farklı şeylerle doldu tezgah şimdi onu topluycamOnu da gördüm senin de 7 de toplu yazdığını gördüm
Bir erdal var ben de benden içerüAy boş bulundum kahkahayı bastım
Sanki bende öyle birşey yaptım dur bakemAy boş bulundum kahkahayı bastım
Sil baştan başlamak gerek bazenOnu unutalım yaw ortalık karıştı şu an farklı şeylerle doldu tezgah şimdi onu topluycam
Bütün mü atayım kesip dilim dilim mi? Birazını sıkıp, buz kapına koymayı düşündümLimon kolay bozulmaz kış içinde güzel bağışıklık güçlendirici buzluğa at bir kısmını çıkarıp suyunu kullanırsın gerekli olduğu zamanlar
Valla öyle oldu yaw sinir oldumSil baştan başlamak gerek bazen
Buz kalıbı da olur salata vb şeylerde bir kullanımlık dilimler de olurBütün mü atayım kesip dilim dilim mi? Birazını sıkıp, buz kapına koymayı düşündüm
Kız kardeşim de senin gibi maşallah oda eve girmiyorBen mutfağı topladım çıktım saat 4 te ordan eve gelmedim (çimki niye geleyim)
ÇOluk çocuk yemek yemişler atıştırmalık falan masanın üstü dolu
Hapşırık tıksırık....eşim zaten hastaydı ya ondan geçti ya daaaaa
Çok geçmiş olsun bonusumm umarım ilerlemez. Dinlenmeye ve terlemeye çalış2 saat önce böyle değildim çok seri bir şey ilerliyor vucudumda
Üşütün mü acaba benim büyük kız da başım ağrıyor diye yattı erkenden2 saat önce böyle değildim çok seri bir şey ilerliyor vucudumda
Bende buzluğu düzenleyip boşluğa göre bişeyler yapcam mantı yaptık koyduk biraz. Börek, kek falan iyi oluyor aniden misafir gelinceKızlar ben yarın ve sonraki günlerde buzluk stoğu yapmayı düşünüyorum
Börek, köfte,sarma , mantı vb şeyler
Sonrasında da bir gezi planımız var
Ayrıca kendim için bir kursta ders alacağım Sonrasında ama net değil o şu an için