- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Yok yok menü olsun dedin ya ben kendim için dedim diyet diye senin diyette olduğunu bilmiyordumEkmek yemedim tatlı yemedim az porsiyon aldım çalışıyorum ben yahuu aç aç nasıl çalışayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok menü olsun dedin ya ben kendim için dedim diyet diye senin diyette olduğunu bilmiyordumEkmek yemedim tatlı yemedim az porsiyon aldım çalışıyorum ben yahuu aç aç nasıl çalışayım
pazartesi gününden beri bende diyetteyim 1 kilo verdim 3 gündeYok yok menü olsun dedin ya ben kendim için dedim diyet diye senin diyette olduğunu bilmiyordum
Bende alışmışım yazmaya ama 2 gündür kötü olunca moralsiz şeyler yazıp sizleri rahatsız etmek istemedim herkes işinde gücünde sonuçta evi kırklamışsınızdır
Allahtan başka sığınacak dalım yok o ne eylerse güzel eyler hoş buldumHayalkuran sana diyeceğim tek şey Rabbim bişeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Sen sabret tevekkül et en güzel en doğru ve hayırlı zamanda olacak inanki.
Tekrar hoşgeldin
Maşallah benim ev aldı başını gidiyor ama iş yapasım yokYoo ben eve girmedim ki kırklayım
Diyette aç mı duruyon yavru kurtDiyetteyik abla
GUru bişey zaten ne diyeti yapıyor bilmemDiyette aç mı duruyon yavru kurt
Geçmiş olsun.Hiç bişey büyük oglumla biz döner yedik esime cayla biseyker hazırladım kücügede corba ve yogurt ama cok istahı yoktu karnım agrıyo diyip duruyo en son böyle dediginde gece kusarak kalkmıstı hemen probiyotik verdim insallah biseyi kalmaz
penyez83 bak benimle alakası yokmuşHaftasonu 300 kişi geldiler bir alamet nazar verdi gittiler demek
Bonus bonusum buna niye gülmüşsün. Günleri mi karıştırdım diye tereddüt ettimHayırlı cumalar canlar
Evet yokmuşpenyez83 bak benimle alakası yokmuş
Doktoru Aralığın ilk haftası demiş. Şuan iyi selamı var hepinizeKızlar Lora naptı doğum oldu mu ? İyi mi ?
Bonus bonusum buna niye gülmüşsün. Günleri mi karıştırdım diye tereddüt ettim
Valla bide diyetteyiz demiş 3 5 kilonun hesabını yapıyorlar yahuGUru bişey zaten ne diyeti yapıyor bilmem
geçmiş olsun ne için iğne oluyorsunuzBen hiç bir iş yapmıyorum dinlenmekle meşgulüm
Eşim evi süpürdü sağolsun, yemeği bulaşığı çamaşırı ben ilgileniyorum yapiyorum ama temizliği yapmıyorum, napayım riske atmak istemiyorum korkuyorum
Annemgilin yanıma gelmesini bekliyorum inşallah gelirler yardımcı olurlar bana
Tüp bebk tedavisi gördüm pozitif sonuç aldım çok şükür düşük riski için iğneye devam ediyorum Allah'ım korusun inşallahgeçmiş olsun ne için iğne oluyorsunuz