- 8 Aralık 2011
- 44.005
- 153.467
Biraz sıkıldımmı kaçıyorumBaşlanmış iş bitmiş demektir çoğunu yapmışsın, sonrasını düşün rahatlamış olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz sıkıldımmı kaçıyorumBaşlanmış iş bitmiş demektir çoğunu yapmışsın, sonrasını düşün rahatlamış olacaksın
ellerine sağlık parem, sırf kıyma koymuşsun hani bunun pirinçleri hep birlikte sarsak çabucanak biterdiHadi bana gelin
Yapraklar sarila
Lahanalar sarila heytttttt heytttttt düm-tek düm-tek
Eki Görüntüle 3500612
Sağol abla dualarınızda yer verirseniz sevinirimseni görmek çok güzel canım 1 kişi bile eksik olsa olmuyo puzzel parçaları gibi olduk hep birlikte ne derdimiz sıkıntımız varsa anlatıcaz dua edicez elimizden bişe geliyosa yapıcaz inşallah sen kalbini ferah tut hepimiz birer imtihandayız
Ay pare yakın olsaydım gelirdim yardıma kafam dağılırdı hemHadi bana gelin
Yapraklar sarila
Eki Görüntüle 3500612
Ellerine sağlık burası buz gibi sıcak sıcak iyi geldiEki Görüntüle 3500615
Bende yeni çay demledim bardağını kapan gelsin ️
Al sana pirinçler ablaellerine sağlık parem, sırf kıyma koymuşsun hani bunun pirinçleri hep birlikte sarsak çabucanak biterdi
sanırım en sevdıgım yemekler arasındadırHadi bana gelin
Yapraklar sarila
Eki Görüntüle 3500612
Ay sen gel buraya yaz yeter sabah sana bir şeyler yazdım gördün mü canım sen iyi ol herkes iyi oldu yeter ❤❤❤Ay pare yakın olsaydım gelirdim yardıma kafam dağılırdı hem
Paremmm kolay gelsin bereketli olsunHadi bana gelin
Yapraklar sarila
Eki Görüntüle 3500612
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Gördüm pare herkesin yazdığını okudum çokta iyi geldi Allah razı olsun hepinizdenAy sen gel buraya yaz yeter sabah sana bir şeyler yazdım gördün mü canım sen iyi ol herkes iyi oldu yeter ❤❤❤
Bende alışmışım yazmaya ama 2 gündür kötü olunca moralsiz şeyler yazıp sizleri rahatsız etmek istemedim herkes işinde gücünde sonuçta evi kırklamışsınızdırYerim alıştık nasıl gözüm arıyordu
Diyetteyik ablaYemeğe gittim geldim
fikir olur belki diye yazayım
Karnıyarık
Salçalı makarna
Mevsim salata
Cacık
Ekmek yemedim tatlı yemedim az porsiyon aldım çalışıyorum ben yahuu aç aç nasıl çalışayımDiyetteyik abla
Öğlene kadar diyetteyim amaDiyetteyik abla