- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Yok yok menü olsun dedin ya ben kendim için dedim diyet diyeEkmek yemedim tatlı yemedim az porsiyon aldımçalışıyorum ben yahuu aç aç nasıl çalışayım
Yok yok menü olsun dedin ya ben kendim için dedim diyet diyesenin diyette olduğunu bilmiyordum
Bende alışmışım yazmaya ama 2 gündür kötü olunca moralsiz şeyler yazıp sizleri rahatsız etmek istemedim herkes işinde gücünde sonuçta evi kırklamışsınızdır
Allahtan başka sığınacak dalım yok o ne eylerse güzel eylerHayalkuran sana diyeceğim tek şey Rabbim bişeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Sen sabret tevekkül et en güzel en doğru ve hayırlı zamanda olacak inanki.
Tekrar hoşgeldin
MaşallahYoo ben eve girmedim ki kırklayım
GUru bişey zaten ne diyeti yapıyor bilmemDiyette aç mı duruyon yavru kurt
Geçmiş olsun.Hiç bişeybüyük oglumla biz döner yedik esime cayla biseyker hazırladım kücügede corba ve yogurt ama cok istahı yoktu karnım agrıyo diyip duruyo en son böyle dediginde gece kusarak kalkmıstı hemen probiyotik verdim insallah biseyi kalmaz
Haftasonu 300 kişi geldiler bir alamet nazar verdi gittiler demek
Hayırlı cumalar canlar
Evet yokmuş
Doktoru Aralığın ilk haftası demiş. Şuan iyi selamı var hepinizeKızlar Lora naptı doğum oldu mu ? İyi mi ?
Valla bide diyetteyiz demişGUru bişey zaten ne diyeti yapıyor bilmem
geçmiş olsun ne için iğne oluyorsunuzBen hiç bir iş yapmıyorum dinlenmekle meşgulüm
Eşim evi süpürdü sağolsun, yemeği bulaşığı çamaşırı ben ilgileniyorum yapiyorum ama temizliği yapmıyorum, napayım riske atmak istemiyorum korkuyorum
Annemgilin yanıma gelmesini bekliyorum inşallah gelirler yardımcı olurlar bana
Tüp bebk tedavisi gördüm pozitif sonuç aldım çok şükürgeçmiş olsun ne için iğne oluyorsunuz