Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kalbine ferahlık versin canım inşallah kendine gelir söylediklerinden bişey anlamıştır , inşallah :KK200:
anlamaz o

bu kacıncı

sadece ben konusmayan, aramayan, yazmayan , sallamayan tipim artık.

belkı bır ıhtımal bu, onda kafa acar dıyecegım ama cok zor ıhtımal

ben de subata kadar ve hazırana kadar 2 donemlık planlar yaptım bakalım. baska da bırsey yok benım cephemde.

agvaya gıtmıyorum, aılem de ıstemıyor
haftada bır gun enaz mesaı dıyıp eve gec gıdecegım yemeksız bırakacagım
agva ıcın asla hazırlık hele de yemek yapmayacagım
haftasonu ev ıslerı ve kendıme ve aıleme arkadasıma derken vakıt
ınsallah dıreksyıon sınavını gecersem gelecek aydan ıtıbaren maasımdan anneme verıyorum dıyerek 5.000 tl ayıracagım. anneme kardeslerım bakıyor sen de bakmalısın demeyen kendı de benden dusuk maas alıp bır de 10.000 tl nafaka veren. namaz kılan, ana baba hakkı kuranda yazıyor dıyen cokkkk musluman kocama selam olacak bu ...

maxımum 3 ayda bır kadın cagıracagım

o benden para ısteyecek, ben kendılıgımden odemeler ıcın asla vermeyecegım onun ıstemesını, ezıklık hıssetmesını saglayacagım

bır hafta anneme, bır hafta babama ıs cıkısı gıdecegım ve kalacagım
max 2 haftada bır benı araba ıle goturup kendı de vakıt gecırecek

ılk yaptıgım planlamalar bunlar.... sonrasına bakacagım dedıgım gıbı subat plan ve haziran plan

Anladım aynı oda içinde ayırma işlemini yapma. Geniş olan bir odada aç kolileri, açtıkça;
Abiyeleri bir yere
Resmi kiyaferleri bir yere
Günlükleri bir yere koy

Sonra üç yere koyduğun kıyafetlerin başına geç ve ayırma işlemi yap. ( giyilecek- verilecek) diye onlarıda ikiye ayır.

Sonra biraz ara verip diğerlerinide aynı şekilde yaparsın. Kolay gelsin canım
Vericekleri ayırdım yıkanacakları ayırdım salonu
Kuru temizleme alanına cevireceğim 3-4 gün böyleyiz artık

Hoş buldum ablacım 🥰
seni görmek çok güzel canım 1 kişi bile eksik olsa olmuyo puzzel parçaları gibi olduk hep birlikte ne derdimiz sıkıntımız varsa anlatıcaz dua edicez elimizden bişe geliyosa yapıcaz inşallah sen kalbini ferah tut hepimiz birer imtihandayız :KK200: :KK200:

Hadi bana gelin

Yapraklar sarila

Lahanalar sarila heytttttt heytttttt düm-tek düm-tek

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

20241108_113150.jpg

X