Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz sızmışım ay kerahat vakti. Yemek yapacaktım iftar için hemen kalktım çorbayı koydum pişti. Yanına da bir şeyler söyledim hemen

Bugün yurda gelip hızlıca kahvaltı yaptım. Çalışmam gereken çok konu var. Odayı toplamak istiyorum.

+Oda toplanacak
+Yatak toplanacak
+Her yeri bir güzel temizleyeyim
+Bulaşıklar da aradan çıksın
+Kirliler ayrıştırılsın yıkanmaya gitsin

Sonra da derslerime başlayacağım. Şansıma bu dönemki sınavlarım birer hafta arayla ve bu da bana her dersi iyice çalışmak için ayırabileceğim bir hafta veriyor.

+Klasik dersimin ikinci bölümünü okuyup not çıkara çıkara ilerlemem lazım.
+Rapor yazılacak ekip işi var
+Kitap yorumlama üzerine bir ödevimiz var onun kitabını bitireceğim.

Sanki sizi tanıyormuşuz gibi ayrıntılı yazmışsınız ilk mesajınızı daha önce üyemiydiniz?

tabi bağısıklık ıcın bır cok sey etken

ama yorgunluk ve stres cok onemlı dıyor, tum uzmanlar

ben de onu dusunerek , sana soylemek ıstedım, lutfen kendıne dıkkat et:KK200::KK50:

anne sütü de etken oluyor galiba ama ben nedense ozellıkle kendımde mental olarak etkılendıgımde hastalandıgımı gordugumden, yorgunluk ve moralın hayatta en onemlı etken oldugunu farkedıyorum son zamanlarda.

bır de bızım jenerasyon, daha genc yaslarda kendını cok yordu, 40 olduktan sonra sanki acısı cıkmaya baslıyor dıyorum ben. 33 de amelıyat oldum, resmen aylarca aclık yasıyorsun ama vıtamın degerlerım bıle boyle dusmuyordu ya da grıp olmuyordum ben tup mıde amelıyatımdan sonra.

yasanan herseyın acısı, ılerkı yaslarda kendını bellı edıyor sanki.
Tabiki canım yorgunluk, stres çok önemli etkiliyo insanı ama bazı şeyler elde deil ister istemez üzülüyoruz 🥴🤓

X