Benim de garip bir şekilde başım ağrımadı öncesinde yemeği yeyince ağrıdı azcık.Ay ben perte çıktım bugün başımın ağrısı yeni geçiyor maşallah sana
Mutfak öylece duruyor
2.bardak çayımı içip kalkıcam
Bana gaz veren yokmu
Katlanacak çamalırlar da bitmedi
Ütü duruyor
Gelince bi yemekleri yaptım o kadariftar sonrası da 15 dk kestirdim namaz kıldım derken çay demlenmiş bi bardak içtim iyi geldi şimdi ikinciyi içecem
Hayırlısı olsun hayalim. Ne yapılacak peki tedavi vs bi çözümü vardır elbetMaalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı
Maşallah sana harikasın ellerine sağlıkBenim de garip bir şekilde başım ağrımadı öncesinde yemeği yeyince ağrıdı azcık.
Ben bugün 3 sepet çamaşır yıkadım kuruttum katladım haydi oturduğun yerden katla çay içerken çıksın aradan
Hayalim hemen modunu düşürme vardır bir hayrMaalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı
Gelmiş geçmiş olsun penyezim ⚘Ofis sakindi tekdim. öğlen namazını kılıp kuran okuyordum hiç duymadım hissetmedim. Sarsıntı gibi olmuş camlar sallanmış. RABBİM beterinden korusun cümlemizi aminnn
Ne oldu penyez ben kaçırmışımOfis sakindi tekdim. öğlen namazını kılıp kuran okuyordum hiç duymadım hissetmedim. Sarsıntı gibi olmuş camlar sallanmış. RABBİM beterinden korusun cümlemizi aminnn
Bizim eve ve işyerine yakın tüpraşta patlama oldu bu günNe oldu penyez ben kaçırmışım
Hoş geldin yenimi katıldım bizeBanada çay var mı
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunBizim eve ve işyerine yakın tüpraşta patlama oldu bu gün
Bu kadar erken mi yatıyolarİyi akşamlar çiçek buketleri
Tatilim kısa sürdü
Yemekten sonra baharatlıkları döktüm yıkadım kuruladım yeniden yerleştirdim
Mutfak toplu
Bebikolar yattı
Şimdi bi kahve ve oturuş inşallah
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunBizim eve ve işyerine yakın tüpraşta patlama oldu bu gün
Bu siteye üye olmama vesile olan Ssevincli benim kız kardeşimHoş geldin yenimi katıldım bize
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Aminn Sağolun ben patlamayı duymadım, hissetmedim. Haber sayfalarından okuyup öğrendimGeçmiş olsun Allah beterinden korusun