Sonra yatamıyacaksın git yatGünaydınnn hayırlı sabahlar eşimi işe gönderip yatacağum
Aynen daha şimdiden bölük pörçük olmaya başladı zaten geceleri içeride tekvando yapıyor yavrumSonra tatamıyacaksın git yat
Bende bugun bi yeri temizleyim yoksa olmıcakValla efserikom
Gel gel itekleriz burda
kaşıdım
Bu kadar becerikli hatunların arasında bos oturan ben bu ara enerjim sıfırÇay içmeye oturmadan oturma odasını süpürdüm️ saat 9 a geliyordu
Yalandan diğer yerleri de üzerinden geçtim 5 dk ya kapattım
(Eşim ceviz fındık kırdı stok yaptı sağolsunsofrabezi olmasına rağmen sıçramış her yere o yüzden mecburiyetten açıp hemen kapadım) ️
Bu detayı da öyle bi yazdım
Çamaşırların yarısını katladım️ yarısı duruyor salonda öylece göze batmamak için çaya geçtim
Çay içerken oğlumun ödevlerini yaptırdım
Kesme yapıştırma vardı hallettik
Ders tekrarı yaptık
Sonra banyosunu yaptırdım️
Nevresimleri geçirdim️
Çamaşır astım️
Bir bitki çayı eşliğinde Oğlumu uyutmaya geçtim ve uyudu da şükür
Alengirli resim koydum deyince arka sayfaya baktım çiçekler böcekler muhteşem bir topla yada bir fincan çay kahve beklerken
Tamda ben resme destan yazıyordum
Bir değişiklik olsun dedimAlengirli resim koydum deyince arka sayfaya baktım çiçekler böcekler muhteşem bir topla yada bir fincan çay kahve beklerken
Bi erkek koymuşun hakkette alarginli suna bak nasilda gururlu kibirli duruşa gelin hele bakışla bakın
baya güldüm iyi ve değişik olduBir değişiklik olsun dedim
bende bingo limonu kullanıyorum mavi şişe çok güzelBundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttü
Kahvemle eşlik ederek kaldırıyorum kendimi yataktanAslında tamda bu durumda uyandim taaa kiEfser In asilzade horozunu görene kadar birden kendime geldim
Kalk pare kalk dedim
Eki Görüntüle 3499097
ötmesine gerek yok duruşu yeterAslında tamda bu durumda uyandim taaa kiEfser In asilzade horozunu görene kadar birden kendime geldim
Kalk pare kalk dedim
Eki Görüntüle 3499097