- 2 Ağustos 2013
- 33.955
- 100.684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekerçiğim hiç sorma düz duvara tırmanıyolar yetişemiyoruzKıııaaaz noluyor böyle vestiyerdi kapıydı duvardı derken durmadan öneri geliyor Pinhoşum da fırın demiş bu ara çok aktifiz
Ay alıntı yapamadım ya. Gözün değmesin diyeOo sen neler yapıyosun öyle hic bana
bahsetmiyodun bu marifetlerinden
Ay ne iğrenç biseymis öyle insallah cabuk geçerYok ya normal kullandım her akşam mutfak bezleri çamaşır suyuna koyorum o bile böyle yapmadı
Cevabımı mesaj olarak atcam burdan demek istemiyorumAy alıntı yapamadım ya. Gözün değmesin diye
Ay valla biri benide iteklesin arkadan ev iyi bi temizlik istiyo benim evdeki kücük canavara biri baksada yapsamKıııaaaz noluyor böyle vestiyerdi kapıydı duvardı derken durmadan öneri geliyor Pinhoşum da fırın demiş bu ara çok aktifiz
Kaşı bi yerlerini nazar edeceksinKıııaaaz noluyor böyle vestiyerdi kapıydı duvardı derken durmadan öneri geliyor Pinhoşum da fırın demiş bu ara çok aktifiz
pohahahahahahahaŞekerçiğim hiç sorma düz duvara tırmanıyolar yetişemiyoruz
Aynen bende onu diyecektim bitmesini beklemeden al diyeYarın gittip doru düzgün bişey alacam onuda luzumsuz işlerde kullanayın balkon filan yıkamada
Valla efserikomŞekerçiğim hiç sorma düz duvara tırmanıyolar yetişemiyoruz
Gel gel itekleriz burdaAy valla biri benide iteklesin arkadan ev iyi bi temizlik istiyo benim evdeki kücük canavara biri baksada yapsam
kaşıdımKaşı bi yerlerini nazar edeceksin
pohahahahahahaha
Canım çok geçmiş olsun Rabbiö şifa versinSağol canım benim doğru eşim evdeyken giremiyorum
Sağol canım
Sağol canım aminnn
4 te hastaneye gittik test falan yaptılar. Çok şükür bişey çıkmadı.Üşütmüş olabilirsin dedi. Kadın doğum doktoruna git dedi kist falan olabilir dedi. İnşAllah yoktur
Sağol canım benimLimonsuzzcay geçmiş olsun yavruş
Allahım Şafii ismiyle şifalar versin inşAllah güzel sonuçlar alırsınızÇok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah