- 13 Mart 2019
- 12.727
- 40.741
MaşallahAminnnnperşembe gününe kadar tutmak istiyorum nasipse
Gün çabuk bitiyor haftanın ilk günü işlerim yoğundu ama hamdolsun zorlanmadım
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım RABBİM şifalar versin
Benim aklıma geldi ama eşin evdeyken girmiyorsun diye düşündüm
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım aminnnAlıntılar da gördüm canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk gelir geçer atlatırsın hemencecik❤
Bundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttüİnşallah ciddi bişey değildir canım Rabbim size bağışlasın
Ayy bunu bazen bende yapıyorum yalnız değilmişim
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Ben a101 çiçeğim kullanıyorum memnunum
Allah kabul etsin abla bende yarın niyet edicem inşallah bugün de tutmadığıma pişmanım
Ayy gözümde canlandılar yaa maşallah ne hoş bir görüntü ve duygudur Allah bağışlasın
Ellerine sağlık küçük hanımların
gecen hafta eşim evde diyince ondan girmedin zannettimHayırlı akşamlar canlar
Deterjan bitene kadar eldiven kullansana canımBundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttü
Doğru söylüyorsun canımgecen hafta eşim evde diyince ondan girmedin zannettim
İsmi de pek bi orjinalmişEşim almış kullanamıyorum barmağımı yara etti yadahada alma dedim
Evet bilinmedik şeyler zarar veriyor gerçektenBundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttü
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah hayalKızlar genetk test sonuçlarım çıkmış yarın öğreneceğiz duanızda yer verirseniz sevinirim
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşaAllah swetimm
Rabbim feraha erdirsin canım inşallah iyi haberler alırsınız
sonuçları temiz çıkar inşallah canım ,Allah ın izniyle
Allah hayırla sonuçlandırsın inşallahgeçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallahİnşallah ciddi bişey değildir canım Rabbim size bağışlasın
Yarın gittip doru düzgün bişey alacam onuda luzumsuz işlerde kullanayın balkon filan yıkamadaEvet bilinmedik şeyler zarar veriyor gerçektengeçmiş olsun çok varmı bitmesine
Olumlu düşünün yüreğinizi ferah tutunÇok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah
Saglıklı sebze daha ne olsun yine derken 3 haftadır yapmıyodumGene ıspanak
Ben doa aldım kokusu da çok güzel bence deneyebilirsinn
Maşallah valla ne güzelEvet ikizler, 10 yaşındalar
İçtik kahveleri.
Cezvede yaptılar hee, dibek kahvesi
Mutfak da toplu.
Bi maşallahınızı alırım
İnşallah güzel sonuclar alırsınızAmin kızlar
Oo sen neler yapıyosun öyle hic bana bahsetmiyodun bu marifetlerindenBende son olarak ilaçların olduğu ve banyo dolabını düzenledim sildim falan. Namazımı kıldım kuranı mı okudum artık keyif zamanı.
Geçmiş olsun umarım güzel sonuclar alırsınız.Çok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah
Nereye yetişiyorsa yeşsin artıkİsmi de pek bi orjinalmiş
Çamaşır suyuyla karıştırıp kullanmadınız demi benimde parmaklarımı camasır suyu öyle yapmıştı resmen etimi soyduOlumlu düşünün yüreğinizi ferah tutun
Yok ya normal kullandım her akşam mutfak bezleri çamaşır suyuna koyorum o bile böyle yapmadıÇamaşır suyuyla karıştırıp kullanmadınız demi benimde parmaklarımı camasır suyu öyle yapmıştı resmen etimi soydu