Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım RABBİM şifalar versin

Benim aklıma geldi ama eşin evdeyken girmiyorsun diye düşündüm
Sağol canım benim doğru eşim evdeyken giremiyorum
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım
Alıntılar da gördüm canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk gelir geçer atlatırsın hemencecik
Sağol canım aminnn
4 te hastaneye gittik test falan yaptılar. Çok şükür bişey çıkmadı.Üşütmüş olabilirsin dedi. Kadın doğum doktoruna git dedi kist falan olabilir dedi. İnşAllah yoktur

Bundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttü

Deterjan bitene kadar eldiven kullansana canım ya da hiç kullanma ya senden kıymetli değil ya

Evet bilinmedik şeyler zarar veriyor gerçekten geçmiş olsun çok varmı bitmesine

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşaAllah swetimm

Rabbim feraha erdirsin canım inşallah iyi haberler alırsınız

sonuçları temiz çıkar inşallah canım ,Allah ın izniyle

Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah geçmiş olsun

İnşallah ciddi bişey değildir canım Rabbim size bağışlasın
Çok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah

Olumlu düşünün yüreğinizi ferah tutun

Gene ıspanak

Ben doa aldım kokusu da çok güzel bence deneyebilirsinn
Saglıklı sebze daha ne olsun yine derken 3 haftadır yapmıyodum
Evet ikizler, 10 yaşındalar

İçtik kahveleri.
Cezvede yaptılar hee, dibek kahvesi

Mutfak da toplu.
Bi maşallahınızı alırım
Maşallah valla ne güzel
İnşallah güzel sonuclar alırsınız
Bende son olarak ilaçların olduğu ve banyo dolabını düzenledim sildim falan. Namazımı kıldım kuranı mı okudum artık keyif zamanı.
Oo sen neler yapıyosun öyle hic bana bahsetmiyodun bu marifetlerinden
Geçmiş olsun umarım güzel sonuclar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…