- 8 Aralık 2011
- 43.824
- 152.392
Budan haberim yokken yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Budan haberim yokken yazdım
Geçmiş olsun ablacığımgünaydın,hayırlı sabahlar
ben yine şifayı kaptım öksürük burun akıntısı dün doktora ilaç yazdırdım, magnezyum ve çinkoda yazdırdım özellikle kışın vitamin almamız gerekiyomuş bide belli bi yaştan sonra
en son temmuzda adet olmuştum dün akşam yine olmuşum bakalım kaç gün sürücek normal olucakmıyım
Geçmiş olsun. Vitamin almak cok farkettiriyo bende d b12 magnezyum kullanıyorum ve bu ara aşırı az uyumama ragmen hiç yorgun kalkmıyorum. Agrıyan yerlerim bile agrımıyogünaydın,hayırlı sabahlar
ben yine şifayı kaptım öksürük burun akıntısı dün doktora ilaç yazdırdım, magnezyum ve çinkoda yazdırdım özellikle kışın vitamin almamız gerekiyomuş bide belli bi yaştan sonra
en son temmuzda adet olmuştum dün akşam yine olmuşum bakalım kaç gün sürücek normal olucakmıyım
Ötücü mahlukata ihtiyaç duymadan uyandık bugünde çok şükür ElhamdürüllahAy ne güldüm sabah sabah
Çok geçmiş olsun çocuklar bile takviyeyle geçiyor kışı özenle kullan abalagünaydın,hayırlı sabahlar
Yune de horozun çilli horozun daha bi kendimize getirdiÖtücü mahlukata ihtiyaç duymadan uyandık bugünde çok şükür Elhamdürüllah
Benim horuzumun üzerine çok dışıl bir günaydın olduGünaydın salkım hanımın taneleri
Var ya inanır mısın sabah parktan geçerken kızlara bu sabah ağaç yaprak değil de şu kamyonun fotoğrafını atıyım da değişik olsun dedim. Kendi kendime güldüm.Bu gün değişiklil olsun alangirli resim koyayım dedim
Bende bonus resminden son kuru kuru olmasın bir farklılık olsun diye resimler açtım en uyandırıcı gözüme horoz çarptı işte bu dedim huzur verici herşeye ruhum bile ters en kürültücü olan iyidirVar ya inanır mısın sabah parktan geçerken kızlara bu sabah ağaç yaprak değil de şu kamyonun fotoğrafını atıyım da değişik olsun dedim. Kendi kendime güldüm.
Sonra vazgeçtim.
Atsaydım senin horozla yarışırdım
Başka siteden miKızlar dua paylaşıcam kopyele yapıştır yapmıyor neden acaba ne yapmam lazim
Seni ben buraya çık temizsin diye çağırmıştımBende bugun bi yeri temizleyim yoksa olmıcak
Geçmiş olsun abla. Artık her gün biri hasta olcak gibi bu havalardagünaydın,hayırlı sabahlar
Allah razı olsun yaptım opera kullanıyordum sitesinin kendinden yaptım telâşlandım vallaBaşka siteden mi
Enerjim yokken ekledin neyse döncem insallahSeni ben buraya çık temizsin diye çağırmıştım
Geçmiş olsun abla. Artık her gün biri hasta olcak gibi bu havalarda
Hafi inşallah bugün sen söyle nere temizlensinEnerjim yokken ekledin neyse döncem insallah