Kilit vurmak lazım kapıya yoksa toplu kalmazMutfak 1 saat toplu kaldı
Anaaa ben size demedim bugün kulaklığımın biri resmini attığım suya düştü saniyesinde aldım kuruladım çalışıyor ama bi organım gitti sandım var ya tülbentle bandana gibi sabitliyorum normalde bugün unutmuşum direk takmışımKulaklılarda tertemiz oluyor
Ben seviyorum da dediğin gibi eşya çok olunca sıkıntı.Ben sevmiyorum büyük mutfak benimkide büyük temizlemek ölüm gibibüyük olunca eşyada çok oluyor kullanmasan bile yer var diye saklıyorsun döküntüm çok benim
Benimde temizlik kovasına düştü çalışıyorAnaaa ben size demedim bugün kulaklığımın biri resmini attığım suya düştü saniyesinde aldım kuruladım çalışıyor ama bi organım gitti sandım var ya tülbentle bandana gibi sabitliyorum normalde bugün unutmuşum direk takmışım
Zamanın da annemgil anlatırdı büyükler akşam mutfağı kilitler yatarmış anahtarıda koynuna koyarmışlar o büyükler mezardan kalkıp gelse bence mutfağa dinamit koyup patlatırlardı sen sağ ben selamet derlerdiKilit vurmak lazım kapıya yoksa toplu kalmaz
Yazmadığım halde böyleysen yazsam ne olurduŞimdi sen bana yaz evcilik oynar gibi hahahaha
Kendine kastın mı varYok içmedim daha demledim ama alamadım uzandım biraz.
Anca kalktım çaya ihtiyacım var. Kapılar beni çok yordu. Tee yazdan beri yorucu bir iş yapmıyorum kollarım zaten sıkıntılı zorladı beni.
Eşya çok olunca sıkıntı işte bende airfrey vardı sattım çaycı kullanmıyorum kahve makinem var kaldırdım tezgahta sadece filtre kahve makinem duruyorYazlık evin mutfağı daha büyük ve eşya da fazla orada beni çok yoruyor orası o yüzden eşya almıyorum buraya mutfak robotu yerine küçük bir rondo çay kahve makinesini kullanmıyorum çok akıma uymayip Ayfer bile almadım
Mis gibi olmuş odaların karşısına geçip öyle içseydin çayını bonusumBugün ne yaptım
Evi yatakları topladım
Her odayı süpürdüm
Tozları aldım aynaları sildim
7 oda 1 dış kapı sildim ıslak kuru şeklinde 3 su yaptım anca oldu
1 cam kadar duvarı sildim
2.kez bazı yerleri süpürdüm
Banyoda havlupanı sildim
Ufak bir sürü gözlük bezi vardı sabunla yıkadım hepsini.
Ayakkabılığı sildim düzenledim
Mutfağı topladım tavuklu pilav yaptım
Kurutucudan çıktıkça 3 posta çamaşır katladım
Okul kıyafetleri yıkandı astım ütüleri ayırdım
Banyoyu temizledim duşkabin hariç
Yemekten sonra biraz dinlendim sonra çay içtim mutfağı topladım
Kızımı dinledim konuştum uzunca
Şu an yine çamaşır katlıyorum
Uyuduğumuz zamanları yazıyorsak ben sürekli yazarımYemek sonrası yarım saat uyumuşum️
Çok olmuş ellemeyeli limonsuzum kapıların arka kısım köşeler hele.Yazmadığım halde böyleysen yazsam ne olurdu
Kendine kastın mı var