- 12 Haziran 2019
- 17.397
- 105.515
- 36
Tamam da kuzum 2 ‘şer tane yapsan her gün kolun da ağrımazdıÇok olmuş ellemeyeli limonsuzum kapıların arka kısım köşeler hele.
Koridordan geçerken bakış atıp durdum zaten
Yap lütfen 2 tane de olsa yap birlikte yapmış olalımTamam da kuzum 2 ‘şer tane yapsan her gün kolun da ağrımazdı
Benim yerime de bak çünkü benim kapılar çok da bakılacak gibi değil şu an
Biri seni durdursunMutfaktaki ledimin pili bitmişti onu taktım bu sefer ocaktaki tencereler gözüme battı onları da yıkadım kaldırdım rahatladım
Yarın yapsam olur mu kiYap lütfen 2 tane de olsa yap birlikte yapmış olalım
Siz yapmadan başka şeye geçmeyelimYarın yapsam olur mu ki
Bu birlikte iş yapmak çok iyi geldi bana hem birlikte yapmak hem ertelediklerimi yapmak.
Bİriken işler zaten çok rahatsız ediyor böyle devam edelim diyorum ne diyonuz?
Pinhan Sen de kapıları hallet haftasonu hafta içi yeni işlere geçeriz çok yorulmadan çok da ara vermeden 1-2 gün dinlenip başka bir şeyi yaparız inşallah
Canım bonusum kendi duamı bile geç okudum bugün grupta . Bu aralar pek giremedim kk ya girsem de okuyamadım.i p e k sen de birlikte yapmak istiyodun sanki
O zaman dediğin gibi bu haftasonu kapıları aradan çıkarayım inşAllah bonusumSiz yapmadan başka şeye geçmeyelim
Dikkat et de çok yorulmayasın arkadaşımKapıları geçen temizlikte baya detaylı silmiştim. Bende yarın bi temizlik mendili ile geçeyim
Ahahhaha tamam ederim mutlakaDikkat et de çok yorulmayasın arkadaşım
Kız 3 su yaptım kokuşmuşum haberim yokKapıları geçen temizlikte baya detaylı silmiştim. Bende yarın bi temizlik mendili ile geçeyim
Ben çok nadiren ara uykular yapıyorum ondan yazdımUyuduğumuz zamanları yazıyorsak ben sürekli yazarım
Maşallah hemen yıkanmış okul kıyafetleri miss gibiOkul kıyafetleri yıkandı astım ütüleri ayırdım
Maşallah yaa kapıların üzerinde hiç o kadar durmadımKız 3 su yaptım kokuşmuşum haberim yok