- 1 Nisan 2019
- 13.942
- 37.997
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metre, kalem ,tesbih ile zirvede kaldım sanıyordumAraba anahtarı fa tertemiz oluyor tuşları çalışıyor nerden bildiğimi bilirsin
Bulaşık makinasını boşaltıp yenileri yerleştirdim. Üstüne annemler geldi.
Şimdi tekrar mutfak toplucam. Bide oturma odasına çok ufandı süpürmemm lazım.
Kendimi nine gibi hissediyorum bacaklarımın üstünde duramıyorum resmen.
Güle güle oturun çok güzel mutfağın diğer evinde ki mutfakta büyüktü demii en sevdiğim geniş olacak mutfakMutfak temizlendi Eki Görüntüle 3497765
Bende boş tezgah severim ama imkanı yok tıklım tıklım doluNasıl yaa bu senin mutfağın mi nane dolapların üstü neden boş genelde dolu olur ya ay bi de tezgah bomboş of en sevdiğim
Hep mi böyleydi son zamanlar mı belki geçicidirMutfak toplu
Geçe kaldım, biraz sofrada tek başıma oturup kaldım öyle......
Sonra kalktım, istemeyerek topladım bugun.
Bi durgunluk çöktü.
Oğlum çok yemek seçiyor o canımı sıkıyo, artık akşam yemeklerinden nefret ettim o derece.
Herşeye mi hayır der?
Diyo...
Şimdi aç aç geziyo.
Pff
Sıkıldım bugun biraz.
Geçmiş olsun canımBulaşık makinasını boşaltıp yenileri yerleştirdim. Üstüne annemler geldi.
Şimdi tekrar mutfak toplucam. Bide oturma odasına çok ufandı süpürmemm lazım.
Kendimi nine gibi hissediyorum bacaklarımın üstünde duramıyorum resmen.
Evet yakın hemen karşı bina. Ama dünden söylemişti geleceklerini eşime geçmiş olsuna geldiler.Yakın mısınız sero akşamları birden gelmek genelde yakın olanlarda oluyor
Ya orayı da öyle bırakamazdım hemen tıpladım şükür. Bu aralar hastaneydi gelen gidendi ondan bu kadar arttı bence ağrı ya. Bugün sadece d vitamini ve kas gevşetici içtim.KurkmantoluS kıyamam dikkat et otura otura yap ağrılı yeri zorlamak hasarı artırıyor çok fenaysa yapma mutfağı ilerde pişman olacağın keşke yapmasaydım diyeceğin şekilde yorma kendini.
Ağrıdan ağladığım çoktur kimseye yaranamazsın
Ben sevmiyorum büyük mutfak benimkide büyük temizlemek ölüm gibi büyük olunca eşyada çok oluyor kullanmasan bile yer var diye saklıyorsun döküntüm çok benimGüle güle oturun çok güzel mutfağın diğer evinde ki mutfakta büyüktü demii en sevdiğim geniş olacak mutfak
Sağol hayalcımm. Allahım dermansız dertler vermesin buna da hamd olsunGeçmiş olsun canım
Kulaklılarda tertemiz oluyorAraba anahtarı da tertemiz oluyor tuşları çalışıyor nerden bildiğimi bilirsin
Yazlık evin mutfağı daha büyük ve eşya da fazla orada beni çok yoruyor orası o yüzden eşya almıyorum buraya mutfak robotu yerine küçük bir rondo çay kahve makinesini kullanmıyorum çok akıma uymayip Ayfer bile almadımBen sevmiyorum büyük mutfak benimkide büyük temizlemek ölüm gibi büyük olunca eşyada çok oluyor kullanmasan bile yer var diye saklıyorsun döküntüm çok benim
Eldeki herüf