Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bulaşık makinasını boşaltıp yenileri yerleştirdim. Üstüne annemler geldi.
Şimdi tekrar mutfak toplucam. Bide oturma odasına çok ufandı süpürmemm lazım.
Kendimi nine gibi hissediyorum bacaklarımın üstünde duramıyorum resmen.

Pinhan benim kızımda inanılmaz seçiyor ama babası da seçiyor. Yani sevmemek değilde ağzına sürmüyorlar. Bi defa zorla patlıcan yedirdim anında kustu. Kızım.

O yüzden teklif bile etmiyorumu geçtim pişirmiyorum bile yemediklerini. Bende bi yerde denk gelirse yiyorum

Yakın mısınız sero akşamları birden gelmek genelde yakın olanlarda oluyor

Hep mi böyleydi son zamanlar mı belki geçicidir

Yakın mısınız sero akşamları birden gelmek genelde yakın olanlarda oluyor
Evet yakın hemen karşı bina. Ama dünden söylemişti geleceklerini eşime geçmiş olsuna geldiler.
Ya orayı da öyle bırakamazdım hemen tıpladım şükür. Bu aralar hastaneydi gelen gidendi ondan bu kadar arttı bence ağrı ya. Bugün sadece d vitamini ve kas gevşetici içtim.

Güle güle oturun çok güzel mutfağın diğer evinde ki mutfakta büyüktü demii en sevdiğim geniş olacak mutfak
Ben sevmiyorum büyük mutfak benimkide büyük temizlemek ölüm gibi büyük olunca eşyada çok oluyor kullanmasan bile yer var diye saklıyorsun döküntüm çok benim

Ben sevmiyorum büyük mutfak benimkide büyük temizlemek ölüm gibi büyük olunca eşyada çok oluyor kullanmasan bile yer var diye saklıyorsun döküntüm çok benim
Yazlık evin mutfağı daha büyük ve eşya da fazla orada beni çok yoruyor orası o yüzden eşya almıyorum buraya mutfak robotu yerine küçük bir rondo çay kahve makinesini kullanmıyorum çok akıma uymayip Ayfer bile almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…