Bugün hiç kahve içemedim kahvesi istiyorum
Bugün hiç kahve içemedim kahvesi istiyorum
Gözün aydınYumurta sipariş etmiştim ahsen kutuyu eline alınca yere düşürdü kırıldı çatladı. Çatlayanlarla kek yaptım şimdiaman yemek yok ya. Kaç gündür iyiydi geçiştiriyordum benim ki geliyor yolda bişeyler yapcam bakalım
Teşekkür ederim darısı sanaGözün aydın
Eşimin gelmesine daha var ama çocuklar sayesinde yemek derdim hep var
8 de her şey hazır olmuş olsun limonsuzum öyle düşünüp başlaEşim kızımı kurstan almaya gitti. Mutfak savaş alanı gibitoplayıp çay demleyeyim .
O zaman hemen kalkayım bonusum o mutfak anca toparlanır8 de her şey hazır olmuş olsun limonsuzum öyle düşünüp başla
Nasıl yaa bu senin mutfağın mi nane dolapların üstü neden boş genelde dolu olur yaMutfak temizlendi Eki Görüntüle 3497765
Gurbetteyim ne edeyiimmmDerin derin hislerle itinayla yatak toplanır.
Benim mutfak neden böyle tertemiz olmaz özellikle tezgah özellikle bir haftadırFotoğraf ta bir siyah nokta gördümküçük bir sinekmiş
Yok ben boş seviyorumNasıl yaa bu senin mutfağın mi nane dolapların üstü neden boş genelde dolu olur yaay bi de tezgah bomboş of en sevdiğim
Benim de her zaman böyle değil zaten 5 dk sürüyor arkadan bulaşık gelir şimdiBenim mutfak neden böyle tertemiz olmaz özellikle tezgah özellikle bir haftadır
Ben de boş seviyorum ama malesef yerim yok mecbur doluYok ben boş seviyorum
Çaydanlık durur birde şimdi odada çay içiyoruz o yüzden yoktuEki Görüntüle 3497770 eksik olmasın diğer tarafı da atayım