- 1 Nisan 2019
- 13.928
- 37.877
mide koruyucu vermedimi o kadar ilaca vermiştir herhaldeO kuyruk yağını annen kendi evde yapıyor bana sende sür dedi de kokarsa diye yok demiştim. Galiba onu sürcem gbii
Aynen abla bakıncam şimdi biraz neymiş ne değilmiş.
Ya bende zaten çok mantıklı bulamadım bu 2.doktor bu dedi. Diğeri krem ilaç vermişti.
Bilmiyorum ki şeker ne olduğunu ilk defa duydum.
Bonuscum misafir vardı. Sonda namazdı kızıma ödev vermişler onu yaptık sjsjs kreş ödevleri de değişik hee. Sonra onu uyuttum derken yeni oturdun.
Doktor 6 tane ilaç verdi ya. 1er saat arayla içtim ama şuan midem aşırı rahatsız böyle hazmedemedim gibi bişey çok rahatsızım ya napsam. Maden suyu içtim daha kötü oldu
bende kullanıyorum 3 paket almıştım güzel evet şimdi renax ı denemek istiyorum
penyez bunun bahar esintisi menekşe yasemin olandan var iş yerinde yerleri siliyorum gerçekten harika ve kalıcı kokusu var, evede alıcam markete gidinceİşten geldikten sonra
camları açtım ev havalanıyor
evi şöyle bi dolandım, toplu
mutfak toplu
evi robot süpürüyor
kapılar temiz sadece evin bi kokusu değişsin diye sizlerle birlikte silicem
yatsı ezanını bekliyorum namazı kılıp başlarım
Suyu hazırladım
Eki Görüntüle 3497307
elimdekiler bitsin onları da alır denerimpenyez bunun bahar esintisi menekşe yasemin olandan var iş yerinde yerleri siliyorum gerçekten harika ve kalıcı kokusu var, evede alıcam markete gidince
Günaydın
pinhan kapıların çok güzelmiş camlı , benim bu evdekiler hepsi camsız kapı insan salonu ve mutfağı bari camlı yapar
Hayırlı cumalar hoşgeldinizGünaydın
Herkese hayırlı cumalar
Evet doğrudur 3 4 5 ne kadar süpürebilirse
O zaman bende yaptıklarıma bi tik atıyorum
Büyük oglumun kahvaltısını hazırladım beslenmesini hazırladım okula gönderdim.
Makineye çamaşır attım
Ortalıkta çıkarılan kıyafetleri katladım
Tuvalet lavabo çamaşır suyuyla temizlendi
Simdi bi kahve icip kücük oglumla kendime kahvaltı hazırlamayı düsünüyorum
Aynen abla salon ve mutfak camlı diğerleri normal.pinhan kapıların çok güzelmiş camlı , benim bu evdekiler hepsi camsız kapı insan salonu ve mutfağı bari camlı yapar
ama cam yeri açılırsa yaptırmayı düşünüyorum ev karanlık oluyo
Tabiki hepsinde ayrıntılı süpürmüyorum bi kere normal her yeri süpürüyorum daha sonra öglen yemekten sonra bi süpürüyorum mutfagı benim fayanslarım asırı leke ve toz varsa belli ediyo sac görürsem ortalıkta öyle bi dolanıyorum biseyler yediyse çocuklar kek kraker vs gibi döktükleri yeri süpürüyorum öyle yani her gün olmuyo buHayırlı cumalar hoşgeldiniz
Can alıcı soruyu ben sorayım. neden çok kez evi gün içinde süpürüyorsunuz
benimde beyazda penyezin kapısı gibi kapalı hepsi camlı hiç yokAynen abla salon ve mutfak camlı diğerleri normal.
Açık renk kapı severim ben de.
Evet çok kirleniyor ama evi ferah gösteriyor.