- 12 Haziran 2019
- 17.378
- 105.387
- 36
Mesajlarına baktım yazmış doğum olmuşsedagaziantep27 Seda girmişsin ama yazmamışsın herşey yolunda demi?
Evet gördüm şimdi. Keşke buraya da yazsaymış, biz güzel haberlerini bekliyorduk sonuçta. Allah analı babalı büyütsün inşAllahMesajlarına baktım yazmış 10 da doğum olmuş
bende baktım şimdi o mesajları kendi durumunamı yazıyosun nasıl oluyo ben öyle mesaj hiç yazmadımMesajlarına baktım yazmış doğum olmuş
Kortizonlu iğne miHani şu bacak ağrılarına vurulan bi iğne varmış. Ondan vurulan yada çevresinde vurduran var mı kızlar.
Diz kapaklarımda ağrı vardı mr tomografi çekilmişti dün bugün sonuç gösterdim. Ödem dedi yırtık dedi bişeyler saydı doktor o iğneyi önerdi kafam karıştı ya.
Namazı falan sandalyede oturarak kılıyorum çok ağrıyor diz kapaklarım
Çok geçmiş olsunKızlar kızımız ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı. Şükür iyi geçmiş ameliyatı
Benimki az uzan diyor az kalk diyor ikisi arasında gidip geliyorPaşşa göynüm azzzcık iş yapmak istiyor çay keyfim bitince yapıcam inşallah
Geçmiş olsun şekerciğim Rabbim şifa versinKızlar kızımız ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı. Şükür iyi geçmiş ameliyatı
Bende pek sık yazan biri değilim. Kendi profil durumumuza yazılıyorbende baktım şimdi o mesajları kendi durumunamı yazıyosun nasıl oluyo ben öyle mesaj hiç yazmadım
çok şükür canım tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin kalıcıKızlar kızımız ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı. Şükür iyi geçmiş ameliyatı
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun şekerciğim Rabbim şifa versin
Çok sağolun canım ailemçok şükür canım tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin kalıcı
Çok sağolun canım ailemsadece tek şey kalmış entube durumda şu an. Onu çıkarınca kendi nefes alması gerekiyormuş. Ufak risk varmış down sendromlu olduğu için. İnşallah onu da atlatacak
Toplansın kızlar yapalımBAya oturmuşum kalktım artık işlere.
Akşamki yer silme gibi bir de kapı silme yapalım litfen
Pinhan
Gonulmeyvesi
Efser
Ve diğer kızlar kızlarımız