Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hani şu bacak ağrılarına vurulan bi iğne varmış. Ondan vurulan yada çevresinde vurduran var mı kızlar.

Diz kapaklarımda ağrı vardı mr tomografi çekilmişti dün bugün sonuç gösterdim. Ödem dedi yırtık dedi bişeyler saydı doktor o iğneyi önerdi kafam karıştı ya.
Namazı falan sandalyede oturarak kılıyorum çok ağrıyor diz kapaklarım
benim annem vuruldu yazın dizlerinde sıvı kaybı var ama 72 yaşında sen daha çok gençsin o iğnelerin bazıları alerji yapıyomuş iyi araştırın
annemede çokta fayda etmedi şimdi ona kuyruk yağı kremi var biri satıyo ondan alıcam denicem çok methediyo kadından tereyağ falanda aldım çok güzel

Hani şu bacak ağrılarına vurulan bi iğne varmış. Ondan vurulan yada çevresinde vurduran var mı kızlar.

Diz kapaklarımda ağrı vardı mr tomografi çekilmişti dün bugün sonuç gösterdim. Ödem dedi yırtık dedi bişeyler saydı doktor o iğneyi önerdi kafam karıştı ya.
Geçmiş olsun serom iğne ile ilgili bilgim yok. Fayda edermi bilemiyorum. Biraz araştırma yap istersen yaşın genç ilaç tedavisi hareket falan öneren olur belki

Profilo bizim diğer dolap aynen çok memnunuz

Kışlık evde arçelik var samsung var

Babamda diyor ki bildiğinizi alın profilo diyor

Bende bocsh diyorum annem arçelik diyor

Kızkardeşim LG almıştı oda güzel ve büyük şu iki kenara acılan iki kapaklı olanlardan dondurucusu büyük iyi koruyor fakat dolap kokusu yapıyor enişte tutturdu benim arkadaş ondan satıyor ille alalım diye

Şuan sinirler tavanı deldi ...

@Nane Limon Kabugu canım aynen birazda şans bize dermişlerdi ki vestel almayın çabuk bozulur 15 yıl kullandık hiç bozulmadı yıllarca ve bozuldu
Aynen sans işi biraz
O iki kapaklı olanlar cidden çok kullanışsız bir tanıdığım kullanıyor çok komik bir dolap ben bir tarafı donduruncu bir tarafı buz dolabı olan ardık zor attı evden ağlıyordu içine tencereyle bir şey atmaya kalksan asla atamıyor tek gözlü bir dolab gibi hayal et 😔

Çift kapak açılan dolaplar öyle heybetine bakmayın geniş ama derinliği yok ensiz araka arkaya hiçbirşey koyulmuyor dolap kapaklarındaki raflar çok kullanılmıyor
Bunlar aklında olsun

Biliyorum canım onu da sen daha çok gençsin onun için birkaç dr dan fikir almadan karar verilmez yeni daha iki gün önce görümcem gitti bir dr iğne dedi bir dr gerek yok şimdilik dedi.

Sen istirahat et bir süre fiziğe gidebilirsen git. Soğuk uygula evde 15 dk koyup dinlendir tekrar koy gün içinde 4-5 kere yap dizini uzatıp altına da ince bi havluyu rulo yapıp koyarak destekle

O iki kapaklı olanlar cidden çok kullanışsız bir tanıdığım kullanıyor çok komik bir dolap ben bir tarafı donduruncu bir tarafı buz dolabı olan ardık zor attı evden ağlıyordu içine tencereyle bir şey atmaya kalksan asla atamıyor tek gözlü bir dolab gibi hayal et 😔

Çift kapak açılan dolaplar öyle heybetine bakmayın geniş ama derinliği yok ensiz araka arkaya hiçbirşey koyulmuyor dolap kapaklarındaki raflar çok kullanılmıyor
Bunlar aklında olsun
Aynen derinliği yok görüntüsü güzel 👍

Onlardan almayız mutfak dolaplarının kesilmesi lazım bide enişte dediği için alınsa bile bozarım o derece gıcık durumdayım 😂😂😂

Allah kabul etsin pinhan , ne güzel başlamışsın oruca bende başlamak istiyorum artık
Amin abla.
Çoktandır aklımda da bir türlü niyet edemedim.
Regl, misafir, hastalıklar, tatiller vs engel oluyo bi şekilde.
Başladım bakalım.

Tutabilen tutsun valla günler geçiyor.
Her sene ekleniyor 😒

X