İnşaAllah swetimm Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin çok geçmiş olsunÇok sağolun canım ailemsadece tek şey kalmış entube durumda şu an. Onu çıkarınca kendi nefes alması gerekiyormuş. Ufak risk varmış down sendromlu olduğu için. İnşallah onu da atlatacak
Rabbim tüm şifa meleklerini göndersin yar ve yardımcı olsunÇok sağolun canım ailemsadece tek şey kalmış entube durumda şu an. Onu çıkarınca kendi nefes alması gerekiyormuş. Ufak risk varmış down sendromlu olduğu için. İnşallah onu da atlatacak
Ben akşama birşeyler yapmayı düşünmüştüm. Hafta sonuna birikmesin diye. Yatsıdan sonra 1 saatBAya oturmuşum kalktım artık işlere.
Akşamki yer silme gibi bir de kapı silme yapalım litfen
Pinhan
@Gonulmeyvesi
Efser
Ve diğer kızlar kızlarımız
Tamamdır penyezim inşallajBen akşama birşeyler yapmayı düşünmüştüm. Hafta sonuna birikmesin diye. Yatsıdan sonra 1 saat
Kızı ekersem gelirim bendeTamamdır penyezim inşallaj
Çok şükür geçmiş olsun canımKızlar kızımız ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı. Şükür iyi geçmiş ameliyatı
Ben dün 3 tane silmiştim bugün de sizinle geri kalanı silerimBAya oturmuşum kalktım artık işlere.
Akşamki yer silme gibi bir de kapı silme yapalım litfen
Pinhan
@Gonulmeyvesi
Efser
Ve diğer kızlar kızlarımız
Allahım sonsuz hazinesinden bolca şifa nasip etsin yavruya hiç zorlanmadan nefesini rahatça alsın
İnşaAllah swetimm Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin çok geçmiş olsun
Rabbim tüm şifa meleklerini göndersin yar ve yardımcı olsun
Amiiin Allah razı olsun hepinizden. Sağlık çalışanı çıkardılar hortumu demiş bakalımÇok şükür geçmiş olsun canım
Çok şükür canım Allah şifa versin sağ Salim çıksın inşallahAmiiin Allah razı olsun hepinizden. Sağlık çalışanı çıkardılar hortumu demiş bakalım
He guzum akşam resimli falan dün akşam çok iyi geldi.Bonus
Akşam silicez de mi kapıları?
Nette sorun var şimdi gördüm.
Akşama varım inşallah.
Bir ara kısa bi hasta ziyaretine gidil gelcem. Yetişirsem katılırım
Çok şükür canımKızlar kızımız ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı. Şükür iyi geçmiş ameliyatı
Buraya mı attınız görmedimHe guzum akşam resimli falan dün akşam çok iyi geldi.