Günde börek ve çayla eşlik ediyorum
Allah kolaylık versin her şeye el atacağın için en 4 gün sürer tahminimceBu hafta yatak odasının giyinme bölümüne girecem gardolaplı dökmeli saçmalı ayırmalı bağışlamaları işlerkaç gün sürer Allah bilir artık
Yoknaz mı gelip yapacakKışlıklar bağırıyor beni çıkar diye ama direniyorum
Birazdan başlayım kurutmada çamaşırlar var içinden yazlıkları alayım kaldırayımYoknaz mı gelip yapacakufaktan başla direnme fazla
sağolasın bonusumElinize sağlık abla
Çocuklarınki tamam ama bizimkilerde can çekişiyor ortalıkta bende bu çamaşırları bitiripKışlıklar bağırıyor beni çıkar diye ama direniyorum
Kolaylıkla çıkalım inşallahÇocuklarınki tamam ama bizimkilerde can çekişiyor ortalıkta bende bu çamaşırları bitirip
Giyinme bölümüne gireceğim
Okul sonrası arkadaş görüşmesi eve geldim.
Şimdi motor takıp dolanma vakti.
Akşamdan böreği yapamadım uyku ağır bastı erken kalkıp uyumuyorum akşamları erken yatıyorum bu ara.
Evden çıkmadan börek içini hazırladım şimdi sarıp pişircem
Ben de pyatesli
A evetPüreli köfte belki olur biz de çok seviliyor
İçtiniz mii bana da yapın dicektimyemeğe gidip geleyim içeriz 1 gibi olur mu
Bizde de durum böyle benim kıyafetler can çekişiyorÇocuklarınki tamam ama bizimkilerde can çekişiyor ortalıkta bende bu çamaşırları bitirip
Giyinme bölümüne gireceğim
Ben de bu hafta giticem gözümde büyüyor ama var ya hızlıca evi toparlarım iki gün ayırırım artıkBu hafta yatak odasının giyinme bölümüne girecem gardolaplı dökmeli saçmalı ayırmalı bağışlamaları işlerkaç gün sürer Allah bilir artık
Afiyet olsun