Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız sen 22 haftalık hamilesin, öyle çok eğilip kalkma kendine dikkat et lütfen..

Mop bozulduysa silmeyebilirsin yada en fazla silmen gereken bi yer varsa ayağınla hafif hareketlerle. 6 ayın içinde hamile için artık biraz yavaşla bence

ay teşekkür ederim sen de çok incesin :)
bazen çok kaba oluyorum ama, Mune banlıyor beni

Ona lafım yok haklıdır :) ben üye olduğumdan beri var Mune abla. Bazıları geldi geçti o hala burda.
Ne kadar çeşitli üye gördüğünü sen bi tahmin et :) o yüzdendir ileri görüşlüğü önceden tahmin etmesi vs.

Benim için cımbız değil güveni temsil ediyor kendisi.

Harikasın tel çok vakit kaybettiriyor gerçekten hayatımızdan çalıyoruz
Aynen vallahi. Dün bununla ilgili birşey izledim netten çok ta hak verdim. Eskiden tel bukadar ellerimizde değilken,her işim erkenden biterdi.. ibadetlerimi yapardım düzenli...çay veya kahve eşliğinde,kendime zaman ayırır, sayfalarca kitap okurdum, bir kaç tv programı edinmiştim kaçırmadan izlerdim. Şimdi her boşlukta tel. Ne kitap ne tv,bazen akşamdan akşama gördüğüm eşimle bile alırız elimize telefonları çıt yok. Dün karar aldık artık azaltıcaz. Umarım başarabiliriz, yoksa içinden çıkamayacağız gibi geliyor.

Beni de hiç haksız yere banlamadı allah için

Hele ibadetler nasıl zor geliyor dimi
Ben kitaba vakit bulamadığım için çok kızıyorum kendime.

Kararınız daim olsun inşallah

Oyy hem de hiç çekilmez
Yaaa saçmalama ne ağlaması hele at linkini eşlik edeyim
Otur oturduğun yerde ben tek ağlarım
Müsait olunca dinliycem
Madem ütü ödevinden muafım,ben de havlu ve çarşaflar bir ardaydı onları ayırdım düzenledim dolaplarını silip yerleştirdim tekrar.çok düzensizdi iyi oldu
Ohh iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…