- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
çok iyi oldu benimde vardı zaten18 ağustos ödevi
Ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizin ne kadar değerli olduğunu bugün bol bol idrak etmek.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
D e f n e
@bellok
@dstn33
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
I inessa armand
@ozenti
@MigiMadid
@Brunello Cicinelli
Neler yaptım
kahvaltı yaptik
evi süpürdüm
sildim hemde elimlemopun sapı bozuldu
iki makina çamaşır astım
bulasik makinasıni bosalttim,
banyoyu yıkadım
simdi de çay keyfi yapıyorum
Yemeğim var zaten..
Dinlenme zamanı
Neler yaptım
kahvaltı yaptik
evi süpürdüm
sildim hemde elimlemopun sapı bozuldu
iki makina çamaşır astım
bulasik makinasıni bosalttim,
banyoyu yıkadım
simdi de çay keyfi yapıyorum
Yemeğim var zaten..
Dinlenme zamanı
Ayagimla sildim ama birden kendimi yerde buldumMop bozulduysa silmeyebilirsin yada en fazla silmen gereken bi yer varsa ayağınla hafif hareketlerle. 6 ayın içinde hamile için artık biraz yavaşla bence
Ayagimla sildim ama birden kendimi yerde buldum
Yav ben 5.ayin içindeyim daha. Bu haftalık hamilelik hesaplama çok saçma değil miYa rabbi görüyorsun benden ona ondan bana lütfen
I inessa armand pek kibar bir arkadaşımızsın söylemeden edemiycim :)
ay teşekkür ederim sen de çok incesin :)
bazen çok kaba oluyorum ama,Mune banlıyor beni
Aynen vallahi. Dün bununla ilgili birşey izledim netten çok ta hak verdim. Eskiden tel bukadar ellerimizde değilken,her işim erkenden biterdi.. ibadetlerimi yapardım düzenli...çay veya kahve eşliğinde,kendime zaman ayırır, sayfalarca kitap okurdum, bir kaç tv programı edinmiştim kaçırmadan izlerdim. Şimdi her boşlukta tel. Ne kitap ne tv,bazen akşamdan akşama gördüğüm eşimle bile alırız elimize telefonları çıt yok. Dün karar aldık artık azaltıcaz. Umarım başarabiliriz, yoksa içinden çıkamayacağız gibi geliyor.Harikasıntel çok vakit kaybettiriyor gerçekten hayatımızdan çalıyoruz
Ona lafım yok haklıdır :) ben üye olduğumdan beri varMune abla. Bazıları geldi geçti o hala burda.
Ne kadar çeşitli üye gördüğünü sen bi tahmin et :) o yüzdendir ileri görüşlüğü önceden tahmin etmesi vs.
Benim için cımbız değil güveni temsil ediyor kendisi.
Aynen vallahi. Dün bununla ilgili birşey izledim netten çok ta hak verdim. Eskiden tel bukadar ellerimizde değilken,her işim erkenden biterdi.. ibadetlerimi yapardım düzenli...çay veya kahve eşliğinde,kendime zaman ayırır, sayfalarca kitap okurdum, bir kaç tv programı edinmiştim kaçırmadan izlerdim. Şimdi her boşlukta tel. Ne kitap ne tv,bazen akşamdan akşama gördüğüm eşimle bile alırız elimize telefonları çıt yok. Dün karar aldık artık azaltıcaz. Umarım başarabiliriz, yoksa içinden çıkamayacağız gibi geliyor.
Bazen uzaklaşmak için mesaj atarım abla beni banlasana diye ona bile kıyamazBeni de hiç haksız yere banlamadı allah için
Amin inşallah ❤Hele ibadetler nasıl zor geliyor dimi
Ben kitaba vakit bulamadığım için çok kızıyorum kendime.
Kararınız daim olsun inşallah
Yav ben 5.ayin içindeyim daha. Bu haftalık hamilelik hesaplama çok saçma değil mi
Oyy hem de hiç çekilmezLaptop mavi ekran verdiŞimdi herifi arayıp söylicem ,üff hiç çekilmez şimdi siniri Allahım eve gelcek bi ton laf dırdır.bana etmiyo kendi kendine söyleniyo ama bütün günü zehir etcek gene hatta iki gün surat yapcak oy anam oy
Otur oturduğun yerde ben tek ağlarımYaaa saçmalama ne ağlamasıhele at linkini eşlik edeyim
Müsait olunca dinliycem
Nego sana gelsin
Ohh iyi yapmışsınMadem ütü ödevinden muafım,ben de havlu ve çarşaflar bir ardaydı onları ayırdım düzenledim dolaplarını silip yerleştirdim tekrar.çok düzensizdi iyi oldu