- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Ben var ya böyle giderimHaaa tamam ama olsun yinede çok iş yapıyosun anlıyomusun beni
Uzan biraz kendine gel sonra düşünürsün ne yapacağınıGeldim kaçıyorum az uzanayım bari ayy ya da ne yapsam ki başım çatlıyor
Efoo bu gruba ben de girmek istiyorum ben de temiz bi ev istiyorumNe güzel
Ya harikasınbundan sonra sana her gün ertelememe ödevi vericem
E hoş geldin aramıza o zamanEfoo bu gruba ben de girmek istiyorum ben de temiz bi ev istiyorum
hoş geldin aramıza selamEfoo bu gruba ben de girmek istiyorum ben de temiz bi ev istiyorum
kolay gelsin bu gün pazar ondanNerde bu millet nerde ahali :) kocayı ile gönderdim gece evde tek başıma kalınca mutfaktan çıkamıyorum benmısır konservesi yapacağım minik kavanozlarıma kışın bardak mısır salata gibi şeylerde kullanıyorum hazır alıyordum bu doğal olsun bari dedim :)
Her doğru ablacım unutmuşum ben günler karıştı bende :) sen gel bana yakınız 2 saat kadar sürüyor :)kolay gelsin bu gün pazar ondan
dur kız geleyim hemen laflarıızHer doğru ablacım unutmuşum ben günler karıştı bende :) sen gel bana yakınız 2 saat kadar sürüyor :)
Valla eşim de bana diyordu Malatya serin serin diye geçen sene buraya gelmeden ama valla abla bura da yanıyor orası kadar değil ama 39 dereceyi gördük hiç böyle olmamıştı diyor arkadaşlar burayı bu da beni buldudur kız geleyim hemen laflarıız
biraz malatya güzel serindir belkim bura yanıyor kilima açık
Ellerine sağlıkAyyy bir sürü yemek yaptım kayinvalidemler geliyor diye, hala yoldalar. İnşallah geç geldik rahatsız etmeyelim diyip gelmemezlik yapmazlar
Bu arada birkaç parça ütümü de yaptım ödev tamamdır. Bugün tüm işlerimi yaptım, evim de tertemiz. Kızımı da yıkadım. Beni motive ettiniz çok teşekkürler hepinizeee .
Kolay gelsin canımNerde bu millet nerde ahali :) kocayı ile gönderdim gece evde tek başıma kalınca mutfaktan çıkamıyorum benmısır konservesi yapacağım minik kavanozlarıma kışın bardak mısır salata gibi şeylerde kullanıyorum hazır alıyordum bu doğal olsun bari dedim :)
Geçmiş olsun abla benimde başım ağrıyor bugün, enseme buz koydum bütün günNego ödev yapıldı çok sıcak olduğu
için başım ağrıyor balkon yıkarken hortum tutum başıma ve o arda ayakbligida yıkadım ev ve mutfağı kızım temizledi topladı
sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun abla benimde başım ağrıyor bugün, enseme buz koydum bütün gün
Tarif lütfen. Yapıyorum deyip kaçamazsınNerde bu millet nerde ahali :) kocayı ile gönderdim gece evde tek başıma kalınca mutfaktan çıkamıyorum benmısır konservesi yapacağım minik kavanozlarıma kışın bardak mısır salata gibi şeylerde kullanıyorum hazır alıyordum bu doğal olsun bari dedim :)
Geçmiş olsunGeçmiş olsun abla benimde başım ağrıyor bugün, enseme buz koydum bütün gün