Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haaa tamam ama olsun yinede çok iş yapıyosun anlıyomusun beni :KK70:
Ben var ya böyle giderim 🤣
İlk hamileligimde de böyleydim, ilk aylar kafam kalkmiyordu,sonra kendime bir geldim doğuma kadar temizlik yaptım, hem ev hem öz bakım 🤣🤣🤪
Hastanedn geldim, evi temizledim ,
Nasıl bir temizlik aşkiysa 🤭🤭😂😂😅😄😃

Ayyy bir sürü yemek yaptım kayinvalidemler geliyor diye, hala yoldalar. İnşallah geç geldik rahatsız etmeyelim diyip gelmemezlik yapmazlar :KK70:

Bu arada birkaç parça ütümü de yaptım ödev tamamdır. Bugün tüm işlerimi yaptım, evim de tertemiz. Kızımı da yıkadım. Beni motive ettiniz çok teşekkürler hepinizeee . :KK68:

Nerde bu millet nerde ahali :) kocayı ile gönderdim gece evde tek başıma kalınca mutfaktan çıkamıyorum ben :KK43: mısır konservesi yapacağım minik kavanozlarıma kışın bardak mısır salata gibi şeylerde kullanıyorum hazır alıyordum bu doğal olsun bari dedim :)
kolay gelsin bu gün pazar ondan

dur kız geleyim hemen laflarıız
biraz malatya güzel serindir belkim bura yanıyor kilima açık
Valla eşim de bana diyordu Malatya serin serin diye geçen sene buraya gelmeden ama valla abla bura da yanıyor orası kadar değil ama 39 dereceyi gördük hiç böyle olmamıştı diyor arkadaşlar burayı bu da beni buldu 😁

Ayyy bir sürü yemek yaptım kayinvalidemler geliyor diye, hala yoldalar. İnşallah geç geldik rahatsız etmeyelim diyip gelmemezlik yapmazlar :KK70:

Bu arada birkaç parça ütümü de yaptım ödev tamamdır. Bugün tüm işlerimi yaptım, evim de tertemiz. Kızımı da yıkadım. Beni motive ettiniz çok teşekkürler hepinizeee . :KK68:
Ellerine sağlık 😍😍
Nerde bu millet nerde ahali :) kocayı ile gönderdim gece evde tek başıma kalınca mutfaktan çıkamıyorum ben :KK43: mısır konservesi yapacağım minik kavanozlarıma kışın bardak mısır salata gibi şeylerde kullanıyorum hazır alıyordum bu doğal olsun bari dedim :)
Kolay gelsin canım

Nego Nego ödev yapıldı çok sıcak olduğu
için başım ağrıyor balkon yıkarken hortum tutum başıma ve o arda ayakbligida yıkadım ev ve mutfağı kızım temizledi topladı :cry:
Geçmiş olsun abla benimde başım ağrıyor bugün, enseme buz koydum bütün gün

Tarif lütfen. Yapıyorum deyip kaçamazsın 😈😈😈

Iyi akşamlar kızlar bugün :temizlik: temizlik günümüzdü
Yerler dip köşe süpürürdü ve silindi
3 balkon yıkandı
Mutfak komple çamaşır suyuna yatırıldı
Banyolar wcler temizlendi çamaşır suyuyla dezenfekte edildi duşa kabin 1i komple temizlendi diğerini bi sonraki temizliğe artık
Toz alındı camasirlar yıkandı asıldı toplandı
Nevresimler değişti bugünün ödevi olan ütü maalesef yarına kaldı ben çok yoruldum yarın ütümü yaparım artık Nego Nego

X