Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Ay deprem oldu ya. Nerde olduysa burda hissettik. Eşimde yok kızım uyuyordu nasıl korktum
Allah beterinden korusun

Kıyamam ya geçmiş olsun canım
Ben de yeni eve geldim bi uyuyasım var ki işleri de rüyamda yaparım artık

Şekersiz sert bi kahve yap iyi gelir belki ağrıya

Biraz dinlen bonusum sonra bir kahve içip yavaştan yaparsın az az yormadan kendini

Ben izinliyim, dün eltime geldim. Ortalığı toparlayıp, çocuklara beslenme için buzluğa birşeyler yapıyoruz

Bonus gıybetle alakalı paylaşımın beni çok etkiledi. Bi ara öyle dikkat ediyordum ki hayatımdaki güzellikleri görebiliyordum. Hatta bence oğlumu uzun zamandır rüyamda görememem de bu yüzden. Kalbim kötüleşiyor diye düşünüyorum. Artık daha dikkatli olmam lazım. Olmamız lazım. Allahın izniyle

Tekrar çıkabilir sen yine tetikte ol
İlaçları yanımda
Sinüzit mi var

Arkadaşlarla biz de geçen hafta konuştuk bunu hep öteliyoruz bi düşündük birlikte konuştuklarımızı oluyor yani sanki hiç günah değil gibi konuşuyoruz elden geldikçe dikkat etmek lazım ne diyim

Arkadaşlarla biz de geçen hafta konuştuk bunu hep öteliyoruz bi düşündük birlikte konuştuklarımızı oluyor yani sanki hiç günah değil gibi konuşuyoruz elden geldikçe dikkat etmek lazım ne diyim
Artık normalleşti çünkü. Bide dilimize dolanmış olanı söylüyoruz lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…