Düzenli Evimiz & Hayatımız

Arkadaşlar belki alakasız konu yardıma ihtiyacım var kirada oturuyorum oturduğum ev kentsel dönüşüme girecek yıkılacak kiracı olarak devlet yardımı nekadar alırım bi 11 bin sadece taşınma parası başka yok deniyor bi taşınma parası artı kira yardımı yardımı alınır diyorlar İstanbul da yaşıyorum kirada olup kentsel dönüşüm yardımından yararlananlar bilgi verebilir mi

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🍂🍃

444443a0030c175cf460a3457ca66aa8.jpg

Arkadaşlar belki alakasız konu yardıma ihtiyacım var kirada oturuyorum oturduğum ev kentsel dönüşüme girecek yıkılacak kiracı olarak devlet yardımı nekadar alırım bi 11 bin sadece taşınma parası başka yok deniyor bi taşınma parası artı kira yardımı yardımı alınır diyorlar İstanbul da yaşıyorum kirada olup kentsel dönüşüm yardımından yararlananlar bilgi verebilir mi

Profilde sorarsanız daha fazla yardımcı olurlar. Benim bildiğim ev sahibi alıyor kira yardımını kiracı değil.

Biz de kendimiz aldık ama her durumda değişir farklı olur bilmiyorum tabi

Bir bilgim yok Allah kolaylık versin 🤲

Güünaaaayyyddııınn💃🏻
Pazar görünümlü pazartesi 🫠 aslıdna planımızda sabah erken uyanıp sahilde simit çay yapmak vardı. Ama tabiki ben 11 e kadar uyumuşum gece geç yatmak dünün yorgunluğu geceleri kalkma sonucu😴
Güzel bir kahvaltı yaptık
Kahvaltı bulaşığını yıkamam lazım sonra hazırlanıp dışarı çıkarız eşler evde olunca ara beni 1 2 gun Temızlık nanay🤭

X