- 2 Ağustos 2013
- 33.948
- 100.643
Diyettekiler açığa çıkın şöyle tek sıra halinde
Gelin yanı başıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelin yanı başıma
Ayyyy çok duygulandımEki Görüntüle 3494923
Size iyi geceler diliyoruuzzz Allah rahatlık versin sabah mutlu ve huzurlu uyanalım
Gelin yanı başıma
Çok geçmiş olsun aysenimm çabucak toparlanırsın inşaAllahBen de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Geçmiş olsun canım arkadaşlar tavsiyeler yazmış. evde birşey yok ise sirke ile gargara yap iyi gelirAğzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
Ben varım ama sağlıklı beslenme adı altında olsun diyetteyim deyince daha çok yiyorum sanki birde günlük spor yapalım evdeki imkanlar ile ve yazalım.Diyettekiler açığa çıkın şöyle tek sıra halinde
Gelin yanı başıma
Çiçeğiminnn "çiçekleri inci ve alya " MaaşaAllah SubhânallâhEki Görüntüle 3494923
Size iyi geceler diliyoruuzzz Allah rahatlık versin sabah mutlu ve huzurlu uyanalım
Ben de ıhlamur içiyorum boğazım çok kötü tahriş olmuş dün dışarıdaydım baya soğuktu ondan oldu herhalde
Ağzımın içi yara olmuş benimde ne yesem sızlıyor
Deneyimlerimimn ardından bende diyet adı altında bir şey yapmak istemiyorum sadece sağlıklı temiz (kızartma hamurişi gibi şeyleri yememek )beslenmek istiyorumGeçmiş olsun canım arkadaşlar tavsiyeler yazmış. evde birşey yok ise sirke ile gargara yap iyi gelir
Ben varım ama sağlıklı beslenme adı altında olsun diyetteyim deyince daha çok yiyorum sanki birde günlük spor yapalım evdeki imkanlar ile ve yazalım.
İlk bebek mi canım seninEvet canım erkek
Ya tşk ederim çok çok tşklerAfiyet olsun şifa olsun yavruna
Evet bende sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam tarzı diye başladımGeçmiş olsun canım arkadaşlar tavsiyeler yazmış. evde birşey yok ise sirke ile gargara yap iyi gelir
Ben varım ama sağlıklı beslenme adı altında olsun diyetteyim deyince daha çok yiyorum sanki birde günlük spor yapalım evdeki imkanlar ile ve yazalım.
Dikkat ederek, tartılmadan yapmak istiyorum bendeDeneyimlerimimn ardından bende diyet adı altında bir şey yapmak istemiyorum sadece sağlıklı temiz (kızartma hamurişi gibi şeyleri yememek )beslenmek istiyorum
Bu doğrultuda yapamayı planlıyorum
Tartı işine gelince yine deneyimlerimden yola çıkarak söyleyeyim benim piskolojımı bozan nedenlerden biri tartı,ayda bir ya ölcüm alalım ya tartılalım onun dışında merak dahi etsek bakmayalım
O zaman bende çıkarayım oklavaları, pilates toplarınıEvet bende sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam tarzı diye başladım
Evet canımİlk bebek mi canım senin