Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugünde alışverişe
Çıkacaz hem evin eksiklerini hemde hastanede dağıtmaya çikolata bakıp seçcez.
meyve suyu hazır su bunları alıcaz.
gün az kaldığı için,
Bide eşim izinliyken müsaitken
Halledecez.
çünkü yarın pazartesi salı çarşamba tekrar işe gidip geri perşembeden pazara kadar izinli olcak.
Çarşambada oda seçip tutacaz .
Ablamda sağolsun odayı akşamdan süslicek. 🥰

Ahahaha ıyi o zaman bizde normaliz yani 🤭
Anormalide var Büyük kızın adını büyük halası koydu aile ona teklif etti :KK53: O da getirin takvimi arkasından isimlere bakalım dedi ordan bakarak koydular🙃
Kızımda büyüp başka isim bulamadınızmı diye bana çıkşınca bana sormadılar halan koydu olayıda anlatınca ergenlik çağına gelince hala sen niye benim ismimi koydunki maden aklındada isim yokmuş karışmasaydın dedi halası bayağı bozulmuştu 😏

Bugünde alışverişe
Çıkacaz hem evin eksiklerini hemde hastanede dağıtmaya çikolata bakıp seçcez.
meyve suyu hazır su bunları alıcaz.
gün az kaldığı için,
Bide eşim izinliyken müsaitken
Halledecez.
çünkü yarın pazartesi salı çarşamba tekrar işe gidip geri perşembeden pazara kadar izinli olcak.
Çarşambada oda seçip tutacaz .
Ablamda sağolsun odayı akşamdan süslicek. 🥰
Ne tatlı telaşlar masallah darısı isteyene olsun bize olsun ins ☺️

Anormalide var Büyük kızın adını büyük halası koydu aile ona teklif etti :KK53: O da getirin takvimi arkasından isimlere bakalım dedi ordan bakarak koydular🙃
Kızımda büyüp başka isim bulamadınızmı diye bana çıkşınca bana sormadılar halan koydu olayıda anlatınca ergenlik çağına gelince hala sen niye benim ismimi koydunki maden aklındada isim yokmuş karışmasaydın dedi halası bayağı bozulmuştu 😏
İyi demiş hak etmiş.ismi ne ki bu arada kızınızın

Ayy kötu olmus 😅

Çok keyifsizim bugün hem gece boyu bacaklarımın ağrısından uyuyamadım hemde biraz bazı şeylerden canım sıkkın bu zamana kadar kendimi çok güçlü sanırdım ama hamileliğim sürekli duygusal iniş çıkışlarla geçiyor 🥺
Neyse dedim uykusuz uykusuz kalktım kendim için en azından guzel bir kahvaltı hazırladım.✔️
Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
Narlı Peynirli cevizli salata yaptım
.

Çok keyifsizim bugün hem gece boyu bacaklarımın ağrısından uyuyamadım hemde biraz bazı şeylerden canım sıkkın bu zamana kadar kendimi çok güçlü sanırdım ama hamileliğim sürekli duygusal iniş çıkışlarla geçiyor 🥺
Neyse dedim uykusuz uykusuz kalktım kendim için en azından guzel bir kahvaltı hazırladım.✔️
Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
.
Eline sağlık da sadece kendin mi yiyeceksin bu kadar şeyi 🙈

Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
.
Allah kalbine ferahlık versin canım sıkma canını hamile hamile

10:30 dan bu yana yaptıklarım :süslü:

✅ bir mak.çam.yıkandı, astım
✅ ikinci mak. çalıştırdım yıkanıyor
✅ ev havalanıyor
✅ yatak toplandı, nevresim değişti
✅ evi dolandım, toparladım
✅ kahvaltı sonrası, ocağa, tellere, tezgaha, aspiratöre, tezgah arası fayanslara, lavaboya sarı güç sıktım beklettim ve sildim kremledim
✅ buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, dolapların dışını sildim
✅ masa, sandalyeleri ve kombiyi sildim
✅ çaydanlığı ve çeşmeyi parlattım
✅ yağdanlığı yıkadım
✅ bulaşık mak. çalıştırdım
✅ mutfak toplu mis gibi oldu

🔄 öğlen namazdan sonra devam edecegim. Şimdi kahve molasındayım:kahve:

X