- 9 Ocak 2015
- 19.106
- 79.511
Ahahaha ıyi o zaman bizde normaliz yaniSağlıkla kavuşun inşallah
Biz doğumdan sonra karar verdik 4 çocuğumun ismine de hatta ilk kızımın ismini gördüğümüz bir kız çocuğuna ismini sorup o ismi koymayı tercih ettik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha ıyi o zaman bizde normaliz yaniSağlıkla kavuşun inşallah
Biz doğumdan sonra karar verdik 4 çocuğumun ismine de hatta ilk kızımın ismini gördüğümüz bir kız çocuğuna ismini sorup o ismi koymayı tercih ettik
Amin Allah razı olsun efserımRabbim sağlıkla mutlulukla bereketiyle dünyaya gelmesini nasip ettsin . Koyacağın adla var olsun.Ailesine vatanına milletine hayırlı evlat ettsin
Hadi hayırlı olsunEvet canım
Anormalide var Büyük kızın adını büyük halası koydu aile ona teklif etti O da getirin takvimi arkasından isimlere bakalım dedi ordan bakarak koydularAhahaha ıyi o zaman bizde normaliz yani
Ne tatlı telaşlar masallah darısı isteyene olsun bize olsun insBugünde alışverişe
Çıkacaz hem evin eksiklerini hemde hastanede dağıtmaya çikolata bakıp seçcez.
meyve suyu hazır su bunları alıcaz.
gün az kaldığı için,
Bide eşim izinliyken müsaitken
Halledecez.
çünkü yarın pazartesi salı çarşamba tekrar işe gidip geri perşembeden pazara kadar izinli olcak.
Çarşambada oda seçip tutacaz .
Ablamda sağolsun odayı akşamdan süslicek.
İyi demiş hak etmiş.ismi ne ki bu arada kızınızınAnormalide var Büyük kızın adını büyük halası koydu aile ona teklif etti O da getirin takvimi arkasından isimlere bakalım dedi ordan bakarak koydular
Kızımda büyüp başka isim bulamadınızmı diye bana çıkşınca bana sormadılar halan koydu olayıda anlatınca ergenlik çağına gelince hala sen niye benim ismimi koydunki maden aklındada isim yokmuş karışmasaydın dedi halası bayağı bozulmuştu
Seninde canımHadi hayırlı olsun
Ayy kötu olmusAnormalide var Büyük kızın adını büyük halası koydu aile ona teklif etti O da getirin takvimi arkasından isimlere bakalım dedi ordan bakarak koydular
Kızımda büyüp başka isim bulamadınızmı diye bana çıkşınca bana sormadılar halan koydu olayıda anlatınca ergenlik çağına gelince hala sen niye benim ismimi koydunki maden aklındada isim yokmuş karışmasaydın dedi halası bayağı bozulmuştu
75 kg da götürür senin boyunGonulmeyvesi boyum 175 gönül 70 olsam yeter bana ismini söylede diyetisyenin bakıyım bi
Eline sağlık da sadece kendin mi yiyeceksin bu kadar şeyiÇok keyifsizim bugün hem gece boyu bacaklarımın ağrısından uyuyamadım hemde biraz bazı şeylerden canım sıkkın bu zamana kadar kendimi çok güçlü sanırdım ama hamileliğim sürekli duygusal iniş çıkışlarla geçiyor
Neyse dedim uykusuz uykusuz kalktım kendim için en azından guzel bir kahvaltı hazırladım.
Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
Narlı Peynirli cevizli salata yaptım
.
Allah kalbine ferahlık versin canım sıkma canını hamile hamileÇok keyifsizim bugün hem gece boyu bacaklarımın ağrısından uyuyamadım hemde biraz bazı şeylerden canım sıkkın bu zamana kadar kendimi çok güçlü sanırdım ama hamileliğim sürekli duygusal iniş çıkışlarla geçiyor
Neyse dedim uykusuz uykusuz kalktım kendim için en azından guzel bir kahvaltı hazırladım.
Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
Narlı Peynirli cevizli salata yaptım
.
AminSeninde canım
Biriciğimiz teyzemizzzÇiçeğiminnn "çiçekleri inci ve alya " MaaşaAllah Subhânallâh