- 20 Şubat 2024
- 798
- 801
- 27
Hoş buldumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldumm
Çok şükür ablacim iyiyim sen nasılsın her şey yolunda mıSen nasılsın canım iyimisin alıştınız mı birbirinize
Kuran beybiNe kursu seromm
Bizde kısır dögüye döndü herkes hasta olduktan sonra en başa dönüyoruzÇok geçmiş olsun efser bu ara yine herkes hasta sanırım
Ne güzel bir haber bu hoşgeldin aramıza kuzum bebişin sağlıkla sıhatle gelsinAyy efserım canım benim hoşbuldumm en son bekardım sonra nişanlandım 1 yıl nısanlıydım sonra evlendim şimdide bebiş bekliyorum
bizler de çok eskiyiz genel olarak forumda. ama grupta eski olanlarımızdan değilim ben mesela
hoşgeldiniz :)
Hosbuldum
Ay masallah kaç haftalık oldunuz Allah kucağına almayı nasip etsin tüm gebelerin evlatlarınıAyy efserım canım benim hoşbuldumm en son bekardım sonra nişanlandım 1 yıl nısanlıydım sonra evlendim şimdide bebiş bekliyorum
Elhamdülillah çiçeğimmm iyiyim zamanla geçer biraz büyüsün yavrun, sonra gezersiniz nasipse.. şimdi biraz sabır.. yalnız hissetme kendini fırsat buldukça gel topiğeÇok şükür ablacim iyiyim sen nasılsın her şey yolunda mı
Alıştık alıştık bi sorun yok abla, sadece bazen kendimi yalnız hissediyorum. Ailem uzakta aynı şehirdeyiz ama sık gidip gelemiyorlar ben de gidemiyorum eskisi gibi bebiş olunca. Biraz benim hassaslığımdan belki de. Zamanla geçer herhalde
Teşekkürler canım amin inşallahNe güzel bir haber bu hoşgeldin aramıza kuzum bebişin sağlıkla sıhatle gelsin
Amin çok teşekkür ederim canım 23+4 haftalığım şuanAy masallah kaç haftalık oldunuz Allah kucağına almayı nasip etsin tüm gebelerin evlatlarını
Hoşbuldumm
Dinlen yahu kalsın mutfak madalya takmıyorlar bizeyemek yendi mutfak kaldı her yerim ağrıyor biraz uzanıp haliyeti ruhuyeme bakayım
Yıllar sonra karşılaşınca seni gördüğüme sevindimHoşbuldumm
Bende seni gördüğüme çok sevindimYıllar sonra karşılaşınca seni gördüğüme sevindim