- 12 Haziran 2019
- 17.414
- 105.685
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizler de çok eskiyiz genel olarak forumda. ama grupta eski olanlarımızdan değilim ben meselaEvet eskiyim ama uzun zaman sonra tekrar dondum foruma donmusken buraya bi baktım temizlik konu olunca dayanamam
ben eskiden sevmezdim ama bu evde silerken tehlike yokBen de öyleyim hiç sevmiyorum cam silmeyi. Çoğu zaman da silmem bile
Bir terliyorum bir üşüyorum sağol canımGeçmiş olsun efserim dikkat et sıcak tut kendini ⚘
Sağol canım çalışma masasını sildim yerleştirdim hatıraları böyle karneymiş okul fotoğraflarının kutusu var onu şimdi topluyorum bir pastil alıp devam edeyimGeçmiş olsun canım yormadan yap işlerini
Ayy efserım canım benim hoşbuldumm en son bekardım sonra nişanlandım 1 yıl nısanlıydım sonra evlendim şimdide bebiş bekliyorumBen kimi görüyorum hoşgeldin canım
Seni en son bıraktığımda bekardın ne yapıyorsun nasılsın kuzum ?
Anlamadım canımHer yerdemi düzenli
Hoşbuldumm Yaa evett uzun yıllardır burada yoktumFeraceli hoş geldin Allah bağışlasın gebeymişsin en son ben de bekar hatırlıyorum seni
Merhaba hoş geldinHoşbuldumm Yaa evett uzun yıllardır burada yoktum
HoşbuldumMerhaba hoş geldin
Çok geçmiş olsun efser bu ara yine herkes hasta sanırımSağol canım çalışma masasını sildim yerleştirdim hatıraları böyle karneymiş okul fotoğraflarının kutusu var onu şimdi topluyorum bir pastil alıp devam edeyim
Evet aynen öyle.sedagaziantep27 seda sağlıcakla al kucağına çok az kalmış nasıl heyecanlısındır şimdi
Sen nasılsın canım iyimisin alıştınız mı birbirinizesedagaziantep27 seda sağlıcakla al kucağına çok az kalmış nasıl heyecanlısındır şimdi