- 12 Haziran 2019
- 17.414
- 105.685
- 36
Kendini seviyormuş da, ben de seni seviyorum dedimDışarda kopuk kopuk okudum pariş ne kaçırdım ben de sevirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini seviyormuş da, ben de seni seviyorum dedimDışarda kopuk kopuk okudum pariş ne kaçırdım ben de sevirim
Dur heycanlanma limonsuzum arada olur öyle
sen üşüdüm deme sakın yazın çok sıcaklarda ne demiştin kışın üşüdüm dersem ağzıma terlikle vurun demiştin tabi şaka geçmiş olsun efserimYemek yapmak için kızın odasından çıktım yemek yaptım mutfağı topladım
Bu arada fış fış salya sümük geziyorum
Kaloferde olmuş bugün yaktılar bir hastalığa patladı ama olsun hayırlı kışlarımız olsun
Kızın çalışma masası kaldı kalkıp onuda silip toplayayım
Elim ayağım titredi yavDur heycanlanma limonsuzum arada olur öyle
O zaman Efsersen üşüdüm deme sakın yazın çok sıcaklarda ne demiştin kışın üşüdüm dersem ağzıma terlikle vurun demiştin
Çok belli ediyosun işte etmeElim ayağım titredi yav
hiç demem bu yazı unutmuyacağımsen üşüdüm deme sakın yazın çok sıcaklarda ne demiştin kışın üşüdüm dersem ağzıma terlikle vurun demiştin tabi şaka geçmiş olsun efserim
Peşinden geliyomYeter oturduğum kalan işleri yapmaya gidiyorum
Yeter oturduğum kalan işleri yapmaya gidiyorum
Peşinden geliyom
Geçmiş olsun canım yormadan yap işleriniYemek yapmak için kızın odasından çıktım yemek yaptım mutfağı topladım
Kaloferde olmuş bugün yaktılar bir hastalığa patladı ama olsun hayırlı kışlarımız olsun
Geçmiş olsun canımhiç demem bu yazı unutmuyacağım
Üşümek istedim yanı donamda demedim
Sağol teşekkür ederim
Sağol canımGeçmiş olsun canım
HahahaDışarda kopuk kopuk okudum pariş ne kaçırdım ben de sevirim
Baktim da dua grubuma
Sıra bende ya durusum ne yakıştı be yaa
Hele bakın
⚘ MssPARE ⚘
Ay bugün bi şımarıklık var üstünde bi kendimi sevemesim var ama.ne zaman böyle olsam
Çok geçmez dötümün üstüne otururum.insallah böyle olmaz
Geçmiş olsun efserim dikkat et sıcak tut kendini ⚘Yemek yapmak için kızın odasından çıktım yemek yaptım mutfağı topladım