• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece hafif baş ağrım vardı sabah uyandım bi tık daha artmış. Dün az su içtim ve az yemek yedim ondan heralde 😂

✅Tüm evi havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Tüm evi süpürdüm banyolar dahil
✅Yatak odasının tozunu aldım
✅Lavabo ve klozetleri yıkadım
✅Ahsene kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım, bulaşıkları yıkadım
✅Havluları değiştirdim

Salı günü şehir dışına çıkcaz çamaşırları yıkayıp kurutcam valiz hazırlamaya başlıycam son dakikaya bırakmak istemiyorum kafam karışıyor ahsenle 😂

Hayırlı pazarlar olsun

Gece oğlum ateşlendi yarı uyku yarı uyanık geçirdik 😐 sabah namazı sonrası biraz daha uyudum 9 30 da uyandım ✅
Elhamdülillah şimdi daha iyi🤲🏻
Güzel bi haftasonuna kahvaltısı hazırladım ✅
Kahvaltıyı yaptık eşim gitti ✅
Oğluma da yedirdim pek iştahı yok şurup içirdim ✅
Şuan mutfak dağınık derin bi temizlik istiyor her yer🙄
Ama aşırı da uykum var 😴
Bakalım birazdan kalkarım inşallah 🤲🏻

Koltuk, fayans, lavabo, dolap, kapı, yatak, petek, mermer, ocak bunlarda denedim. Ben ocakta pek memnun kalmadım ama üstüne düşmedim ses çok çıkardı akşamdı bi daha da denemedim. Diğerlerinden memnunum

Halı, ayna, cam, duşakabin bunlarda denemedim. Cam yüzeyde korktum patlar falan diye kullanımı yazıyordu ama hatırlamıyorum 🤭 youtube a kodunu yazıp bak abla bir sürü videolar vardı ben almadan izlemiştim
Çok model varmış izleyip, eşim bakıyor. Fakirin bir modeline karar verecek gibi duruyor. Dedim kullanacak olan sensin içine sineni al :KK48:

Ahahahah ayy😂😂😂 çok memnun kaldığım bir şey daha var bunu da herkese söylemek istiyorum mesela 🙊🙈😂😂
Hiç merak etmiyorum amaaa sen yinede yaz bakalım 🤣 geliyor gelmekte olan gönder neymiş :KK70:

Umut uyurken dinlenme molam.
😃

Eklentiler

• 1000035407.jpg
    1000035407.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 5
Hayırlı pazarlar olsun

Gece oğlum ateşlendi yarı uyku yarı uyanık geçirdik 😐 sabah namazı sonrası biraz daha uyudum 9 30 da uyandım ✅
Ama aşırı da uykum var 😴
Geçmiş olsun canım

Çok model varmış izleyip, eşim bakıyor. Fakirin bir modeline karar verecek gibi duruyor. Dedim kullanacak olan sensin içine sineni al :KK48:

Hiç merak etmiyorum amaaa sen yinede yaz bakalım 🤣 geliyor gelmekte olan gönder neymiş :KK70:
Valla videolar terapi gibi demi çok güzel 😂😂 ahahah ayy iyi demişsin abla🤭

Saç açıcı sprey benim saçlarım ince telli ve hafif dalgalı aşırı dolaşır banyo sonrası 2 fıs oh mis acısız tarama😂

Saç açıcı sprey benim saçlarım ince telli ve hafif dalgalı aşırı dolaşır banyo sonrası 2 fıs oh mis acısız tarama😂
Sorma yaaa terapi gibi geldi temizlik yapmaya sevk etti iyice :KK48: ben aylardır diyorum buharlı al diye ne gerek var diyordu beyefendi. iş yapınca gördü ki ihtiyaçmış zor geldi tabi. Bende dedim al kullan bi zahmet :KK70:

Saç açıcıya ihtiyaç yok başka olursa, gönder gelsin çekinme 🤣 🤣

Hayırlı pazarlar olsun

Ama aşırı da uykum var 😴
Geçmiş olsun gönül🌸

Hahaha benimde çok dolaşır. Benim kullandıgım spreyden aşırı memnunum biri urban care digeride ashley joy un saç açıcı spreyi. Urban bide benim sacımı cok hızlı uzattı geçen sene

Hayırlı pazarlar olsun

Ama aşırı da uykum var 😴
Geçmiş olsun canım şimdi iyidir oğlun inşaAllah

Bugun hic bisey yapmıcaktım sözde
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım