- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Seninde mi 2.evliliğin pekiben akşam barbunya yaptım bugün falan yeriz diye.
çöpler
kedinin kum , mama
camasır katladım
yenıden camasır yıkadım
yıne kuruyan cıceklerın yerıne sukulent ektım
dızı ızlerken bıraz da orgu ördüm hatta. yine melatonin içerek guzel uyuyabildim diyebilirim gerçi hayrolsun , en büyük düşmanımız olan eşimin eski eşi ve komple ailesini gördüm. ben ne zaman görsem, ya nafaka arttırırlar, ya cocugu gostermezler, ya baska bır bela acarlar, ya bankadan 1 gun otomatık hesaptan gec yattı dıye, evın ustune bıle hacız ıslemı baslatırlar falan. Allah onlara bu dünyada da obur dunyada da huzur vermesin inşallah, bize yaptıklarını anlatsam roman olur, dizi olur burda . o yüzden Rabbim hakımızı koymasın, ölüp giden cocuklar, depremzedeler, hayvanlar... onlara birşey olacağına, bunlar geberip gitse keşke.
neyse güne iyi başladım, mavi giyindim, bakımlıyım, doktor kontrolüm de rahat geçti, ayrıca sevdiğim bir yerde kahve içtim sonuc beklerken, rontgen ıcın 7-8 pet bardak su ıctım ki ben bunu 2 gunde ıcmıyorum normalde. buna cozum buldum ve bundan sonra daha rahat su ıcerım ınsallah.
ve caycı ablamız, en sevdıgım yıyeceği yapmış tesadüfen... lahana sarması :)))
Amin canım siz hissettinizmi
Sağol canım
Amin sağol canımEfser senin malatyada olduğunu bilmiyordum. Geçmiş olsun diyelim emanetimiz Allah'a
Benim annemler hissetmiş ben hissetmedimAmin canım siz hissettinizmi
Geçmiş olsunBnde duydum tatil edilmiş okul.
evet 2.Seninde mi 2.evliliğin peki
Evet şimdi biraz daha iyiyim.
Topladım kuzum
Öyle kuzum bekliyoruz duşa girecem korkudan giremiyorumda
İyiki hissetmedin hepimize çok geçmiş olsunBenim annemler hissetmiş ben hissetmedim
Korkma canım Allah a sığın hızlıca duşa gir çık rahatlarsın biraz, iyi gelir duş almakÖyle kuzum bekliyoruz duşa girecem korkudan giremiyorumda
Naci Görür açıklama yapmış korkulacak bir şey yok bu 6 Şubattaki depremlerin bu faya enerji transferinin sonucudur diyeTopladım kuzumeşim evde kalalım diyor uzmanlar 48 saat önemli diyor ben iki arada kaldım her ihtimale çantalarımızı hazırladım
Henüz öyle çok büyük artçılar olmadı dua edin
Rabbim toprağa sakınlık durgunluk versin acısın bizlere inşallah gelip geçen bir şey olsunTopladım kuzumeşim evde kalalım diyor uzmanlar 48 saat önemli diyor ben iki arada kaldım her ihtimale çantalarımızı hazırladım
Henüz öyle çok büyük artçılar olmadı dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?