Teşekkürler .Sizede geçmiş olsun kuzum
Gümüşhane trapzon hissetmiş bende ona şaşrdımTeşekkürler .
Yakın illerde olunca burda anteptede hissediliyor.
Sizede geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim uzun sürdü avizeler yeni durdu baya ses çıktı dolap kapakları filan Rabbim esirgesin tefonlarda kitlendi kıza ulaşamadım sonra bana ulaştı bahceye çıkarmışlar tatil belli değil bakanlıktan haber bekleniyorlar sanırım onu gidip alayım
Çocuklar olunca insan kendini unutuyor abla. Bununla geçmiş olsun inşallah tekrarı olmasınBüyük kızda aramış ağlıyor onu sakinleştirene kadar hepiniz iyimisiz size ulaşamıyorum onu kendimi bıraktım onu sakinleştirdim
Evet bende şaşırdım. Biz daha yakınız ama ben hissetmedim burayı etkilemediGümüşhane trapzon hissetmiş bende ona şaşrdım
Enlem boylam meselesi demek fay hattı aynı hızadaEvet bende şaşırdım. Biz daha yakınız ama ben hissetmedim burayı etkilemedi
Diyarbakır'da çok sallandıBüyük kızda aramış ağlıyor onu sakinleştirene kadar hepiniz iyimisiz size ulaşamıyorum onu kendimi bıraktım onu sakinleştirdim
Efserim yeni duydum Rabbim korusun büyüğünden esirgesinİnanılmaz trafik var yine millet kaçıyor okula koşan var
Bnde duydum tatil edilmiş okul.Açıklama geldi okullar tatil kızı alayım
Amin canım bu son olsun diyoruz ama biz deprem ülkesiyiz Rabbim bizi hepimizi esirgesinEfserim yeni duydum Rabbim korusun büyüğünden esirgesin
Çok geçmiş olsun canım
Canım aynen deprem ülkesindeyiz fakat bina güvenliğimiz yok ve korkumuz çok yaşananlardan sonra Allah büyüğünden zararından korusunAmin canım bu son olsun diyoruz ama biz deprem ülkesiyiz Rabbim bizi hepimizi esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?